Botoxozták Gyurcsík Tibi hónalját

Gyurcsík Tibor, a 2011-es  X-Faktor felfedezettjének testét azért botoxolták szét, hogy kevésbé izzadjon – írja a Blikk.

Gyurcsík Tibi sok más hírességgel ellentétben nem azért injekcióztatta magát, hogy feszesebbnek, fiatalabbnak tűnjön a bőre, hanem hogy megszabaduljon a kellemetlen izzadságfoltoktól.

“A munkám miatt rengeteget vagyok színpadon, és bizony igen kellemetlen, amikor azzal szembesülök, hogy egy folt éktelenkedik a ruhámon a hónom alján. Nehéz volt kiválasztani a megfelelő pólót vagy inget, ami éppen olyan anyagú és olyan színű, hogy ne látszódjon rajta az izzadtság” – magyarázta a Blikknek  az énekes a beavatkozás miértjét.

Tibi nagyon ideges volt a botox előtt, de miután megkapta hónaljanként a 12 szurit, azonnal jobb kedvre derült, elmondása szerint nem is fájt annyira, mint gondolta.

Gyurcsík Tibi

Gyurcsík Tibi régóta küzd az izzadságfoltokkal, a botoxnak hála most egy időre megszabadult a kellemetlenségtől.

És hogy a hónaljbotox mennyire elterjedt?

“Sokan kérik, bár a férfiak kevésbé. Most egy hét kell még ahhoz, hogy kialakuljon a végső hatás, vagyis megálljon az izzadás, majd utána nyolc-tizenkét hónapig kitart. Persze garantálni semmit nem lehet, nagyjából nyolcvan százalékkal csökken az izzadás mértéke. Mellékhatás gyakorlatilag nincsen, tökéletesen biztonságos a beavatkozás” – árulta el Gyurcsík Tibor orvosa, dr. Kárász Tamás.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: