Éden Alexa eladta magát – Omár érkezett

Alexa elhagyta a hotel melegét némi készpénzért cserébe, Omár pedig felfedte, hogy ki is valójában.

Az eheti adás egy fordulatokban gazdag epizód volt, a hangulatában kicsit leült játék most valóban izgalmakat tartogatott. Persze nem csak a műsorkészítők gondoskodhatnak fordulatokról, vicces jelenetekről, az is kell, hogy a játékosok is kezdeményezzenek hasonló eseményeket.

Máté nem is volt rest ennek jegyében az éppen fürdő Edina ruháit a fürdőszobából kicsempészni, a lány értette a poént, így a fiú után szaladt, mellét valamint egyéb intim testrészét eltakarva szállt ki a fürdőkádból, és ment utána az incselkedő fiúnak.

Volt persze más megmosolyogtató jelenet is, ilyen volt az is, hogy egymást kellett eljátszaniuk, amolyan élő karikatúrát állítva az eljátszott személynek saját magáról. Látszott, hogy ez jót tett a csapatszellemnek és egy kicsit közelebb hozta egymáshoz a társaságot.

Alexa távozott az Éden Hotelből

Éden Alexa

Éden Alexa: 850 000 Forintért elhagyta az Éden Hotel paradicsomát

Nem, nem unta meg a lány a játékot, de annyira mégiscsak, hogy hajlandó volt 850.000 forintért hazáig repülni. Egyébként arról van szó, hogy Horváth Éva egy feladattal hozakodott elő, amivel egy valaki hazajuthatott. A feladat pedig végtelenül egyszerű volt, százezer forintért el lehetett hagyni a hotelt, azonban ez csak egy kezdő licit volt, a nyolcszázötvenezer forint elérésekor Alexa kézfeltartással jelezte, hogy neki ennyi elég már ahhoz, hogy a játékot befejezze. Úgy néz ki jó döntést hozott, hiszen a 25 millió forintot nem nyerheti meg mindenki, őt pedig amúgy sem kedvelték a többiek, tehát elképzelhető, hogy idő előtt távozott volna a játékból üres kézzel.

Tomi, aki Alexa párja volt, abszolút nem örült a hír hallatán, mondhatni már-már dühöngött a későbbiek folyamán, bár igaz nem csak emiatt. Valahol ez képmutatás a részéről, hiszen ő is távozott volna némi készpénzért idő előtt, csak az ő ingerküszöbét ez az összeg még nem ütötte meg, bevallása szerint az alsó határ a játék elhagyásához 3-4 millió forint lett volna.

Omár megérkezett

Éden Omár

Éden Omár: új fiúként először inkognitóban érkezett meg

Omár, aki már napok óta egy pincér fiút játszik, Alexa kiesésével bemutatásra került. A bennlévő játékosok közül mindnekinek nagyon szimpatikus volt, főként Anikónak, aki szerint Omár olyan kis aranyos. Persze nem mindenki örült a fiú érkezésének, Tomi szingli lett, Omár pedig még szingli, így a szingli szobában kénytelenek aludni mind a ketten. Tomi ezen már nagyon kiakadt, mert ahogy ő mondta, nem azért jött, hogy egy fiúval aludjon együtt egy szobában, hanem egy lánnyal, akit meghódíthat. Amúgy is elmondása szerint fél Budapest ismeri őt, aki ezek után rajta fog röhögni.

Persze nem tudjuk, hogy a harmincas éveiben járó, oly heves férfiú igazat mondott-e, és valóban fél Budapest mind a 866 842 lakosa rajta fog-e röhögni, de tételezzük fel, hogy ez így van. Igazi nagyot mondó, macsó képét láttatni akaró, némi homofóbiával fűszerezett karakter ő. Talán ideje lenne hazamennie, aki ennyire hisztis férfi létére, annak talán nem való ez a játék.

Tominak egyébiránt szimpatikus Omár, az egyetlen különbség amúgy köztük az, hogy az új fiú védettséget élvez, tehát előnnyel indul ideiglenes lakótársával szemben.

Hasonló bejegyzések..