NON STOP – Geszti Péter hazaküldte őket

A NON STOP együttes Takács Nikolas-szal került egy párbajba. A nézők tehát őket gondoltak a leggyengébbnek. Mindkét produkció zseniálisan jó volt a párbaj dalukkal. Hiába a nagy tehetség, az egyéni stílus, a magas színvonalú előadás, Geszti Péter mondta ki a végső szót. A NON STOP megy haza, ők estek ki az x-faktor 5. döntőjéből.

NON STOP – az utolsó versenyben lévő napjukon

Hasonló bejegyzések..

24 hozzászólás

 1. Tóth klaudia szerint:

  nagyon jó éneketetek
  föleg a lady gagát

 2. Tibor szerint:

  idióta Geszti , megint bealakitott!!

 3. Tücsök szerint:

  Geszti már kétszer intézte el a versenyzők sorsát.Ha egyszer a nézők döntenek, hagyjuk rájuk valóban a szavazást,és így nem lenne keserű szája íze senkinek.Miért nem lehetett megnézni azt a borítékot!Bezzeg Malek ! Ő a legtisztességesebb az egész bagázs közül.Nem hisztizik, nem bánt meg senkit, látszik, hogy jó alapokat kapott !!!!!!!!!!!!!!!
  Én nagyon sajnálom a NOn Stop-ot! Egy versenyző csapat, akinek volt stílusa.Egyébként a többi mentorról csak annyit, kíváncsi lettem volna mit csináltak volna ők a csapatokkal!

 4. Ancsi szerint:

  Miről beszéltek Király L. Viktor?? Norbi – vagy talán nem egy műsor nézünk??
  Azért ez felháborító:( Hogy szurkolsz ha azt sem tudod hogy ki kicsoda. Egyszeri látásból és hallásból ne ítélj!!
  Azt tud véleményt alkotnak, aki végig figyelemmel kíséri az összes adást.

 5. zoli szerint:

  jo a non stop

 6. T szerint:

  Szomorú, de nem sajnálom őket. Eddig eljutni is valami, mostantól csak rajtuk múlik, hogy a megszerzett ismeretséget hogyan kamatoztatják.

 7. kispiri szerint:

  Ez kabaré!Kamu!
  Méghogy Nikolasnak párbajozni kell?Magasan a legjobb az összes közül!
  Ha kiesik én sem nézem tovább,mert akkor az emberek nem a tehetség alapján döntenek:(

 8. Reni szerint:

  Így jártál malek

 9. valaki szerint:

  Nagyon sajnalo oket,szuperek voltak a fiuk.

 10. emes szerint:

  szerintem igazságtalan volt,sokkal jobb hanguk van a fiuknakk mint Nikolásznak.K.L.norbinak kellett volna haza menni.

 11. this is my clone szerint:

  Határontúli szolidaritás és Geszti érthetetlen döntése.

 12. Potyem szerint:

  Jók voltatok,és gratulálok hogy eddig is eljutottatok.

 13. ani szerint:

  Szerintem maa Király L Norbi,valóban kicsit gyengébb volt,a Non Stop színes,vidám csapat,de sajna szerintem is a Nikolas kicsit unalmas,mindent olyan mintha egy hangon énekelne,nem igazán tetszik

 14. Zoli szerint:

  Én is nagyon sajnálom Őket, de sajnos igaz, ami igaz, mindegyik produkciójukban hamisak voltak. Azt hiszem ez náluk kiküszöbölhetetlen hiba lesz. Nincs “belső hallásuk”. De ettől függetlenül szerethető csapat, vidámak!

 15. Vikike szerint:

  Én Nicolast küldtem volna haza. Szerintem unalmas mindég ugyanolyan. Az tény hogy neki van az egyik legjobb hangja , de uncsi.A NON STOP volt a legszínesebb. Olyan szerethető csapat.
  De hogy nem Nádor Dávidot válogatta be Feró ahelyett a béna Mariann helyett, ezt még mindég nem tudom megemészteni. Dávidnak volt a legjobb hangja.

 16. kathe szerint:

  Én személy szerint nagyon sajnálom Őket, de ez a kiesésesdi így fog menni egészen addig, amíg ugye EGY előadó nem marad 🙁 A NONSTOP VALÓBAN MOST VOLT A LEGJOBB – EZ TÉNY, EZ A MŰFAJ NEM HÉTKÖZNAPI, DE EGÉSZ BIZTOS H. FOGJUK MÉG HALLANI ŐKET ÉS SOK SIKERT NEKIK EGYÜTT AZ ÉLETBEN… AKÁRHOL IS!!!

 17. Évi szerint:

  Azért van zsűri, hogy ők döntsék el hogy ki jut tovább, szavazzanak a nézők is ,de az csak egy szavazatot érjen a zsűri négy szavazata mellett!

 18. Anikó szerint:

  Igazságtalanság hogy a Nonstop esett ki, a Király L. Norbinak kellett volna távoznia ! 😀

 19. Aquila szerint:

  Kedves Fefe77! Ne haragudj, de ki kell, hogy javítsalak: Őt Király L. Norbertnek hívják, és nem Viktornak :). Egyébként a véleményedet én is osztom. Szeretem Norbit, szerintem nagyon szórakoztató figura, viszont a mai produkciója alapján egyértelműen őt küldtem volna haza. Igazságtalannak találom, hogy a műsor két legtehetségesebb versenyzőjének kellett párbajozni :(. Ez van….mondjuk a végén úgyis csak egy maradhat…

 20. Ági szerint:

  Nem a Non Stop-nak és a Nikolasnak kellett volna párbajozni, hanem a három lány közül kettőnek. Sajnálom, hogy haza küldték őket, nagyon jók voltak. Hajrá Király L. Norbi!!!!

 21. Ennebaba szerint:

  A Király Viktornál szerintem is jobbak!!!!:-D
  Sajnos ma Norbitól is:-)

 22. Fefe77 szerint:

  Én most néztem először az adást. Nem mondom, hogy jók voltak de Király L. Viktornál mindenképpen jobbak. Viktor nem tudom egyébként milyen, de ma szörnyű volt.

 23. Ennebaba szerint:

  Nagyon sajnálom őket,h hazamentek, mert szerettem őket.

  DE HA NIKOLAST KÜLDTÉK VOLNA HAZA AKKOR SOHA TÖBBÉ NEM NÉZTEM VOLNA AZ X-FAKTORT!!!!

 24. Fülesbagoly szerint:

  Hála az égnek! Pá-pá!! :))

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: