Megvan a 12 döntős!

Az élő show előtti utolsó mozzanatokat láthatták a tévénézők az X-faktor dupla, mentorházas adásában. Remek produkciók, sok gondolkodás, könny és öröm után kiderült végre, hogy ki az 12 szerencsés, akit szombattól hétről hétre láthatunk az RTL Klubon.

Véget értek a selejtezők a 2013-as X-faktorban, és végre fény derült a 12 szerencsés nevére, hogy kik bizonyíthatnak hétről hétre az élő adásokban. Szombaton elsőnek Szikora Róbert és segédjére, Nagy Feróra várt a döntés, hogy a hatból melyik három csapatot viszi tovább. A hat csapatból öt jó teljesítménnyel zárta a mentorházat, a Sunset Strip kissé alulmúlta önmagát. Ekanem Bálint Emota és csapata, a Speak Up lenyűgözte a zsűrit, ám kiderült, nem eléggé, ugyanis Bálint érthetetlen módon másodszorra sem jutott az X-faktor élő showjába.

Geszti Péter segédje Zséda volt. A 25 év felettiek csapatába egy fiú és két lány került be. Geszti bevállalta, hogy viszi tovább a Barátok közt szereplőjét, Bozsek Márkot. Másodikként a 25 éves korára felnőttfilmes múlttal rendelkező Krasznai Tünde kvalifikálta magát, harmadikként pedig Danics Dóra jutott be. Danics tavaly nem jutott a legjobb tizenkettő közé, idén most lehetősége lesz bizonyítani.

Geszti Péter és Krasznai Tünde a mentorházban (fotó: RTL Klub)

Geszti Péter és Krasznai Tünde a mentorházban (fotó: RTL Klub)

Alföldi Róbert a lányok csapatát kapta, segédje pedig a korábbi mentor, Keresztes Ildikó volt. Két továbbjutó személyében biztos volt a direktor, de aludnia kellett a harmadikra. Végül Batánovics Lili, Péterffy Lili és Eckert Anikó lett az a három személy, aki majd az élő műsorban is megcsillogtathatja tehetségét.

A legnehezebb dolga kétség kívül Tóth Gabinak volt, ugyanis a fiúk csapata tele volt ígéretes tehetségekkel. Ráadásul hat helyett heten voltak, így a mentornak még nehezebb dolga volt a döntéskor. Segédje nővére, Tóth Vera volt, de Gabival sok esetben nem értettek egyet. Gabi végül a harmonikában már bizonyított Szabó Ádámot választotta, Csordás Ákos, valamint a legfiatalabb versenyző, Tóth Marcell is kvalifikálta magát az élő showba.

Szombaton tehát kezdődnek az X-faktor élő felvételei, ahol hétről hétre búcsúzik egy versenyző. Különlegesség, hogy idén nemcsak szombaton, de vasárnap is élő show várja a nézőket.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. anika szerint:

    nagyon jó a ByTheWay