Divatos szeretnék lenni!

Főként a fiatalabb korosztály szeretne a divatnak megfelelően öltözni, de mindenkire áll az a megállapítás, hogy szeretne minőségi, szép ruházatot, cipőket, kiegészítőket magáénak tudni. Íme néhány ötlet, hogy hogyan lehetünk pénztárcakímélő módon divatosak!

Mindenki arra vágyik, hogy nem túl drágán, minőségi termékek birtokába jut. Ám tény és való, hogy a világmárkáknak megkérik az árát, ezért okosan kell válogatni.

Cserebere

Bizonyára lapul sok olyan holmi a szekrényünkben, ami jobb sorra vár, például, hogy belehízzunk, belefogyjunk, vagy egyszerűen csak, hogy újra divatba jöjjön. Ürítsük ki a szekrényünket, és a nem használt darabokat (bármennyire is fájó), de csereberéljük el a barátnőkkel. Könnyen előfordulhat, hogy ami nálunk porosodik, az valakire tökéletes lenne. Igazi kincsekre lehet a csereberékkor találni, úgyhogy ne habozzunk!

Divatos szeretnék lenni!

Divatos szeretnék lenni!

Felújítás

Érdemes nem kidobni a megunt pólóinkat, nadrágjainkat, hanem inkább átalakítani. Az sem gond, ha például elszakadt a nadrágunk, néhány nyisszantással shortot készíthetünk belőle. Minden csak a saját kreativitásunkon múlik, hajrá!

Csináld magad!

Bár a „csináld magad” tevékenységgel nem tudunk márkás cuccokat készíteni, de egyedieket igen. Nem a márka teszi az embert, úgyhogy mindenképpen érdemes néhány egyedi kiegészítővel feldobni a szettjeinket. Ha nincs ötletünk, akkor érdemes ilyen jellegű videókat nézegetni, ahol azt is megmutatják, hogyan is készítsük el őket.

Irány egy Outlet!

Akik márkás, jó minőségű ruhákra, kiegészítőkre vágynak, de nem tudják kinyitni a pénztárcájukat nagyon mélyen, azok számára az outlet boltok és webshopok jelentik a megoldást. Itt az eredetinél sokkal barátibb áron megkaphatjuk a világmárkák ismert termékeit, amik már kifutottak. Az outlet áruházakban pontosan ugyanazokat a minőségi termékeket lehet megkapni, amiket korábban az eredeti boltokban, igaz, egy-két szezonnal korábban.

Hasonló bejegyzések..