Már Diplomát írnak Lady Gagáról

Lady Gaga napjaink egyik legismertebb énekesnője, már nem csak a zenei tévék képernyőjén látható, de szinte az összes bulvárlap hemzseg az őt körülvevő hírektől.

Az amerikai énekesnő mindössze néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, azonban ez a csekély idő is elég volt neki ahhoz, hogy alaposan megismertesse magát az egész világgal. 2008-as debütáló albuma megjelenése óta nem csak mint szuper énekesnő, de mind divatikon és celeb is járja a világot, turnézik, és ontja magából az őrültebbnél őrültebb cselekedeteket. Gyermeket akar, Oscar-díjra jelölik és még vizsgáznak is belőle?

Legutóbb például kijelentette, hogy gyermeket akar, azonban a gyermeke apja csakis olasz (!) lehet. Előbbi kijelentését a Radio Ibizának adott interjújában hallhatták tőle a rajongók. Azóta számos bulvárhírben olvashattunk már errők, hiszen az interneten egy fél nap sem kellett ahhoz, hogy elterjedjen a hír. Gaga pontos nyilatkozata ez volt:

„Szeretnék egy gyermeket egy olasz donortól, Szicíliából ha ez lehetséges”.

Ezzel azonban az énekesnő azt is elmondta, hogy nem akar konkrét sz*xuális kapcsolatot létesíteni leendő gyermeke apjával, sokkal inkább hajlik a mesterséges megtermékenyítés felé.

Ez a nagyfokú rajongás az olaszok felé egyébként annak köszönhető, hogy a szép Gaga apja részéről olasz felmenőkkel rendelkezik, de magát Olaszországot is nagyon szereti. A hír megjelenése után nem sokkal a pletykákból azt is megtudhattuk, hogyan reagált erre a kijelentésre Lady Gaga jelenlegi (vagy már volt?) barátja. Taylor Kinney színész elmondta, hogy lassan belefárad barátnője hisztijeibe és már nem bírja mellette sokáig.

Az énekesnő egyébként igen sokra vitte az utóbbi években. Elmondhatja magáról, hogy számos díjat, – sőt, ha kicsit túlozni szeretnénk – már minden díjat bezsebelt, amit egy énekes pályafutása során megkaphat: tavaly decemberben jelölték Oscar-díjra is. A popdíva maga is meglepődött, amikor meghallotta, hogy a legjobb filmzene kategóriában jelölést kapott, méghozzá az Eltohn Johnnal közösen szerzett „Hello, hello!” című dalával. A zeneszám a Gnómeó és Júlia című film betétdala, és joggal kapott jelölést, azzal mindenki tisztában van, hogy Oscar-díjra nem jelölnek “átlagos” duetteket.

Lady Gagából sohasem elég. Az szinte semmi, hogy a zenéje és különleges divatvilága miatt híresség vált belőle, azonban Lady Gagából már diplomáznak is! A híres Cambridge-i egyetem egyik végzős hallgatójának, Amrou Al-Kadhinak sikerült rávenni professzorait, hogy a diplomamunkáját a híres Lady Gaga-ról írhassa: az énekesnő pop-art történelemben betöltött szerepének feltérképezésében.

Az észbontó hírről nemrég számolt be a Daily Mirror és megemlítette, hogy ez a dolog egyedülálló a történelemben, még soha nem fordult elő ugyanis, hogy egy amerikai popénekesnőből diplomázzon valaki.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: