Hogyan fogyóznak a hírességek?

Karcsúság, feszes idomok, gyönyörű haj, tökéletes külső: nap, mint nap ezt látjuk a médiában, akár merre is fordítjuk tekintetünket. A celebek nagyon sokat tesznek a külsejükért, hiszen sokszor a közönség csak ennek alapján tudja őket megítélni. Legtöbben személyi edzővel dolgoznak, de vannak apróbb, titkos fogásaik is!

Sharon Stone GI-diétája

A ma is gyönyörű színésznő egy speciális diétára esküszik, amelyet cukorbetegek is bátran csinálhatnak. Itt a szénhidrát tartalmú ételek fogyasztásakor kell különös tekintettel lennünk étrendünkre: ezek közül is a gyorsan felszívódó típusúak azok, amelyekből szigorú mértéket kell tartani. Szép vonalainak titka legfőképpen ez, és természetesen rendszeres testmozgással egészíti ki: igyekszik minden héten legalább háromszor eljárni futni, biciklizni, vagy kondi terembe. Bevallása szerint pedig klasszikus fogyókúrába soha nem kezdene, az számára túl szigorú és önsanyargató volna.

Eva Longoria és az élvezetek

Eva Longoria – a szépséges színésznő imádja az élvezeteket

Eva Longoria – a szépséges színésznő imádja az élvezeteket

A Született feleségek sztárja imádja az édességeket, nagyon nehezen ellenáll nekik. Ezt egy speciális készítménnyel, a hoodia nevű növényből készült kivonattal tartja kordában. Ezzel máris rengeteget tett szép vonalaiért, mert a sok-sok cukor és szénhidrát nem teszi tönkre folyamatos, és rendszeres edzéseinek eredményét. Személyi edzővel dolgozik együtt, és szinte minden nap átmozgatja testét, amellett hogy a speciális kapszula használatával étvágya folyamatosan optimális szinten van tartva.

Madonna makrobiotikája

A popikon hölgyemény már-már tudományos alapokra helyezte karcsúságának megőrzését: a makrobiotikus étkezés sikerére esküszik, amivel állítása szerint hatékonyan képes megőrizni fiatalságát és karcsú vonalait. Az állati eredetű élelmiszereket nem fogyasztja, az ipar által feldolgozottakat szintén nem, a koffein kifejezetten tilos, ugyanúgy, mint a gyorsan felszívódó, finomított szénhidrátok bevitele. Ezek helyett a természetes úton gondozott zöldségek és gyümölcsök vannak előtérben, természetesen teljes kiőrlésű gabonafélékkel, és maximalizált folyadékbevitellel. Madonnát elnézve a hatás nem marad el, ám ez komoly önmegtartóztatást is kíván.

Hasonló bejegyzések..