VV Szandika VV Attilát csábítja a Villában

Hamarosan ismét pezsegni fog az élet a Való Világ villájában, ugyanis a VV4 ismert szereplői újra beköltöznek a luxusbörtönbe, és várhatóan fenekestől felforgatják a most sem éppen csendes villaéletet. Kik ők? Olvass tovább!

Nemsokára Olivér, Szandika, Gombi  és Ildikó költözhet be a VV5 játékosai közé. Szandika már ki is szemelte áldozatát, Attilát,  így lehet, hogy az összeférhetetlen végül a plasztikcica ágyában köt majd ki.

Szandika már nagyon készül a beköltözésre, ugyanis barátnője elmondása szerint teljesen oda van Attiláért és mindent el fog követni, hogy becserkéssze magának az összeférhetetlent. Az egykori plasztikcica jelenleg Németországban, egy erotikus show-n keresi a kenyerét, vagyis abból él meg, hogy férfiakat izgat – mondta Petra, Szandika egyik jó barátnője. A nézőknek nem kell bemutatni Szandikát, mindeki tudja, hogy amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Nagyon úgy tűnik, hogy most Attilát akarja megszerezni, és valószínűleg nem lesz nehéz dolga, hiszen profi a csábításban.

VV Attila és VV Szandika

VV Attila és VV Szandika: vajon sikerülni fog a csábítás?

Péter, Attila villabéli barátja már nagyon várja, hogy meglássa cimborája arcát, amikor Szandika sztriptizel neki. A valóságshow-veterán szerint Attilának pont Szandikára van szüksége a több hónapos cölibátus után.  Persze azt nem tudni, hogy Kinga miként fog reagálni, ha a plasztikcica ágyába akarja vonszolni Attilát.

Feltehetően nem csak Szandika, hanem Olivér, Gombi és Ildikó is tartogat meglepetéseket, hiszen egyik VV4 szereplő sem a visszafogottságáról volt híres.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: