Lilu vezeti az X-Faktort 2013-ban

A szülési szabadságon lévő Ördög Nórát Lilu fogja helyettesíteni az X-Faktor műsorvezetői posztján, sőt elképzelhető, hogy a szőke tévés társat is kap maga mellé – írja a Blikk.

Eddig üres volt az X-Faktor 4. évadának műsorvezetői pozíciója, de úgy tűnik az RTL Klub kitalálta, hogy kivel pótolja a babázó Ördög Nórit. A csatorna hosszú vívódás után végre kiválasztotta a legmegfelelőbb embert, mégpedig Lilu személyében – értesült a Blikk.

A szőke műsorvezetőnő – aki korábban többek között a Csillag Születiket és a Szombat esti lázat is vezette – hatalmas megtiszteltetésnek érzi a lehetőséget és karrierje szempontjából is nagy előrelépést jelent számára, hogy Magyarország egyik legnézettebb tehetségkutatójának a konferanszörje lehet. Lilu azt is elárulta, hogy nem érezte teljesen esélytelennek a műsorvezetői posztot, de nem lehetett biztos a dolgában, hiszen tavalyhoz képest rengeteg változás történt az X-Faktorban – például Ördög Nóra szülési szabadságon van, csapatok is jelentkezhetnek és új mentorok ülnek a székekbe – így a vezetőség elképzelése is rejtély volt.

Lilu boldogságát csak kisfia öröme múlta felül, ugyanis a 3 éves Dávid rajong az X-Faktorért így határtalanul lelkes volt mikor megtudta, hogy édesanyja fogja vezetni a show-t.

Lilu vezeti a negyedik X-Faktort 2013-ban (fotó: Zsólyomi Norbert)

Lilu vezeti a negyedik X-Faktort 2013-ban (fotó: Zsólyomi Norbert)

A Blikk szerint a szőke tévés nem egyedül áll majd a négy mentor  – Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter – elé, ugyanis lesz egy férfi partnere is, azonban az még a jövő zenéje, hogy a három esélyes – Istenes Bence, Sebestyén Balázs és Stohl András – közül ki kapja meg a nagy lehetőséget.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. dino szerint:

  előzőben:Adél minden tehetség ereje,mind az Istenes felé fog szállni.

  Lilu meg a csereembere az Ördögnek.
  Tök mindegy ki vezeti,nem azt nézik.
  Szikora és az Alföldi is megszorult.Tóth őrült.Gesztinek meg a vállalkozásai miatt a tv kockába lennie.

 2. dino szerint:

  A Balázs már vezette.A Stohl elvágta a saját nyakát,bár az Rtl egy olyan maffiafőnök,aki bárki sebét ellátja.
  Istenes kapta.
  Miért? Mert hír értéke van annak hogy a Csobot Adéllal jár,aki biztos sokszor fellép a műsorban.
  Megmondtuk hogy Adél minden tehetség ereje mind az Istenes fel fog szállni,míg Adélt megosztja ez a kapcsolat.Jó látszik kettőjük ütközéséből,ki sérül és ki indult fel(Istenes)