Irány a döntő! A 12 továbbjutó

Tegnap este figyelemmel kísérhettük, ahogyan a 24 énekes, illetve csapat, utolsó kísérletet tehetett arra, hogy meggyőzze pártfogóját, helye van a döntőben. Minden mentor számára nehéz volt a döntéshozatal, de a Mentorok házából azonban csak 3-3 előadó juthat tovább kategóriánként, így a tegnapi produkciójukon nagyon sok múlott.

A továbbjutók röviden..

 • Vastag Tamás
 • Király L. Norbert
 • Takács Nikolas
 • Shodeinde Dorka
 • Domokos Fanni
 • Janicsák Veca
 • Nyári testvérek
 • Mimi és Gergő
 • Non Stop
 • Szabó Mariann
 • Wolf Kati
 • Vastag Csaba

Az esti x-faktor bővebben..

Keresztes Ildikó, bár nehezen intett búcsút Szabó Elődnek, még is úgy érezte nem fog menni a közös munka, így meg kellett hoznia ezt a döntést: a fiú nem folytathatja tovább az X-faktort, valamint Hegyi Dávidot sem. Vastag Tamásban viszont az énekesnő, látott benne elég fantáziát ahhoz, hogy továbbra is együtt dolgozzanak a fiú bennmaradásáért. Spiriev Teodort éretlennek tartja, s pont ezért nem merte kitenni a verseny nehézségeinek. Teo számára is véget ért a játék. Király L. Norbert tegnap este „pozitív őrültből” esendő emberként mutatkozott meg, ami végül az ő irányába billentette a mérleget. Reméljük a döntőben is megmutatja majd egy új oldalát, valamint Takács Nikolassal is találkozhatunk a jövő héten.

Talán Nagy Ferónak esett leginkább nehezére kiválasztani azt a 3 énekest, akiket felkészíthet a döntőre, hiszen szerinte az ő csapata a legerősebb. Szabó Mariann bízott abban, hogy a nemzet csótánya utat mutathat neki, hogyan alapozza meg színpadi jövőjét. Ezzel szemben Feró szerint a selejtező során a lány sokkal többet mutatott magából, mint amit a tegnap esti produkció során volt hallható, ennek ellenére úgy döntött tovább viszi a lányt a döntőbe. Bakó Kriszta nem nyílt meg eléggé az elmúlt lehetőségek során, ezzel szemben még is úgy érzi, a közös munka kihozza a lányból a maximumot. Vastag Csaba volt az, akin sokat vacillált pártfogója, végül még is tovább viszi az élő műsorba. Úgy érezte, Wittman Zsolt az előadása során sokkal inkább magával foglalkozik, mintsem a közönséggel. Wolf Kati hangja nem elég ebbe a műsorba (mégis továbbjutott), valamint Nádor Dávid előadását is kevésnek vélte mentora a továbbjutáshoz, így számukra az X-faktor véget ért.

Geszti Péter kapta a 24 év alatti lányokat, akik esetében szintén elég nehéz volt a döntés. Shodeinde Dorka esetében nehéz dolga volt mentorának, hiszen kisbabát vár. Geszti azonban úgy döntött, „pelenkázást vállal”, így a leendő kismama döntősként távozik a Mentorok házából. Németh Katicát tartja mentora az egyik legtehetségesebb versenyzőnek, ezzel szemben még sem viszi tovább az élő műsorba, ahogyan Szirota Dzsenifert sem, mert a lány utolsó próbálkozása nem dobogtatta meg mentora szívét. Domonkos Fanni örökös mosolya elbizonytalanította pártfogóját, ám még is úgy gondolta, a lánynak helye van a döntőben. Muri Enikő hangját bár gyönyörűnek tartja mentora, még is kevésnek, ezért a fiatal tehetség nem folytathatja a versenyt. Janicsák Veca a Csillag Születikben is próbálkozott kibontakoztatni énektudását, úgy tűnik, a két éves felkészülés meghozta hatását, hiszen Geszti továbbjuttatta az élő show-ba.

Malek Miklóst kissé megrettentette, ugyanakkor kihívást látott abban, mikor megtudta, hogy a csapatok útjának egyengetését bízzák rá. A Karma tegnapi produkcióját nem túl bíztató szavakkal minősítette. Úgy vélte, széthúz a csapat, és egyéniben sokkal nagyobb esélyük lett volna ebben a műsorban, így kiejtette a versenyből a négy lányt. A Nyári testvérek előadását több mint elégnek találta mentor ahhoz, hogy továbbjuttassa őket, így velük is találkozhatunk a döntőben. Malek szerint a Conformity élő show-ban nem tudna annyit nyújtani, mint amennyit kellene, így tegnapi produkciójukat kieséssel jutalmazta. Réder Nóra és Kádár Szabolcs, noha az életben is egy pár, a színpadon mentoruk szerint nem érezni a tüzet, így tőlük is megvált. A Non Stop tegnap esti alakítása elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a döntőben is megcsillogtassák tudásukat, ahogyan Mimi és Gergő előadása is, tehát velük is találkozunk jövő héten, az élő adásban.

Tehát, akikbe mentoraik szerint szorult elég tehetség, hogy megállják helyüket a döntőben: Vastag Tamás, Király L. Norbert, Takács Nikolas, Shodeinde Dorka, Domokos Fanni, Janicsák Veca, Nyári testvérek, Mimi és Gergő, Non Stop, Szabó Mariann, Wolf Kati, Vastag Csaba. – Ők a legjobb 12, akikben talán meg van az a bizonyos X.

Hasonló bejegyzések..

78 hozzászólás

 1. Tibor szerint:

  Kedves Geszti Péter!Te egy nagyképű Őkőr,vagy!!!

 2. Potyem szerint:

  Engem is meglepett a Dzseni kiesése,rendkivül jó énekes.

 3. Gyurászik szerint:

  A legnagyobb bunda,hogy nem a nézők szavazták meg a döntőbe jutást.Svédasztal szegényen megterítve.Be kellene juttatni még öt énekest a nézőknek akkor talán nem lenne bunda.

 4. nikol szerint:

  igy igaz dzsenit kidobni egy pösze lányt meg bent tartani aki még öltözködni sem tud tiszta csiri biri ráadásul még beszélni sem tud hát van nektek fületek hajrá dzseni akkor is ze vagy a legjobb bár kiestél de ne add fel

 5. M szerint:

  Emberek! Miért nem gondol senki bele abba, ami pedig nem egyszer elhangzott a műsorban… Vajon ki lesz az, aki lelkileg is bírni fogja a versenyt? A taposást, a média-malmot, a szakmai gyilkolást! Nem hiszek semmiféle bundázást, a mentorok igyekeztek azt is mérlegelni, ki mennyire sérülékeny, és Jennyt, meg Katicát máris az egész ország imádja, így a lelki kínzópad helyett most sok szeretetet és felkérést fognak kapni tőlünk. Elődöt mérhetetlenül sajnálom, még szerencse, hogy nem csak a “kukactestű, arcba szárított hajú, feminin kinézetű fiúkákért” visító libuskák élnek ebben az országban, mert nem modelleket keresünk, hanem hangokat, és én az övét nagyon szerettem.
  A Nyári lányokat kiejti a közönség, remélem mielőbb, Enikőt viszont nehezen viseltem, és én pl. akkor lettem volna csalódott, ha őt tovább engedik. Nem szeretem, ha éneklés helyett szétvisítozzák a dalokat.
  Nem volt könnyű a mentoroknak egyáltalán a dolguk, és én elfogadom a választásukat. Ne aggódjatok, inkább örüljünk, hogy ennyi tehetséges fiatalunk van!

  ui: Nem tudom, hogy lehet egyáltalán összehasonlítani a Megasztárral ezt az egészet, ahol ripacsok ülnek a zsűriben, nem is értem, Presser hogy volt képes beülni közéjük! Borzasztóak, Eszenyinek miért nem szól senki, hogy húzza le a redőnyt?! ( a “kidobófiús” beszólásáért én szégyelltem magam! Hajrá Bolyki Tamás, még szerencse, hogy nem vagy rászorulva egy kivénhedt és kiégett némber ferdült véleményére. Legalább te jól csinálod azt, amihez a nevedet adtad!)

 6. M szerint:

  Emberek! Miért nem gondol senki bele abba, ami pedig nem egyszer elhangzott a műsorban… Vajon ki lesz az, aki lelkileg is bírni fogja a versenyt? A taposást, a média-malmot, a szakmai gyilkolást!? Nem hiszek semmiféle bundázást, a mentorok igyekeztek azt is mérlegelni, ki mennyire sérülékeny, és Jennyt, meg Katicát máris az egész ország imádja, így a lelki kínzópad helyett most sok szeretetet és felkérést fognak kapni tőlünk. Elődöt mérhetetlenül sajnálom, még szerencse, hogy nem csak a “kukactestű, arcba szárított hajú, feminin kinézetű fiúkákért” visító libuskák élnek ebben az országban, mert nem modelleket keresünk, hanem hangokat, és én az övét nagyon szerettem. A Vastag-fiúknak nagyon szurkolok!!
  A Nyári lányokat kiejti a közönség, remélem mielőbb, Enikőt viszont nehezen viseltem, és én pl. akkor lettem volna csalódott, ha őt tovább engedik… elég taposós fajta! No meg nem szeretem, ha éneklés helyett szétvisítozzák a dalokat. Akkor már tényleg Janicsák Veca, a “Ha én rózsa volnék” gyönyörű volt..! Végre egy magyar dal a magyar tehetségkutatón!
  Nem volt könnyű a mentoroknak egyáltalán a dolguk, és én elfogadom a választásukat. Ne aggódjatok, inkább örüljünk, hogy ennyi tehetséges fiatalunk van!

  ui: Nem tudom, hogy lehet egyáltalán összehasonlítani a Megasztárral ezt az egészet, ahol ripacsok ülnek a zsűriben, nem is értem, Presser hogy volt képes beülni közéjük! Borzasztóak, Eszenyinek miért nem szól senki, hogy húzza le a redőnyt?! (a “kidobófiús” beszólásáért én szégyelltem magam!!! Hajrá, Bolyki Tamás! Még szerencse, hogy nem vagy rászorulva egy kivénhedt és kiégett némber véleményére! Legalább te jól csinálod azt, amihez hozzáadtad a neved!)

 7. csilla szerint:

  Nem tudom ki mit mond de szerintem Vecanak gyonyoru hangja van,es Mimirol csak anyit,hogy jobb heje lett volna egyedul a dontobe ugyis az o hangja jobban halatszik.szerintem sikeresebbb lett volna

 8. Tibor szerint:

  Az RTL klub az X-faktort lejáratta,Geszti Péterel! Dzseni és Katica elkűldésével,és sajnos Nagy Fero,is befolyásolható,hogy kiszavazták Bebével Dávidot!Malek Miklos biztos nem engedte volna el.

 9. Icamama szerint:

  Én is úgy látom,hogy bunda az egész.
  Geszti Péterben én is csalódtam.De azért megfogom nézni az X-faktort,hogy lássam tényleg az apuci által patronált lányok jutnak-e tovább.Volf,Nyári,Janicsák.

 10. Edit szerint:

  Tisztelt Mentorok!
  A vasárnap esti döntésük döbbenetes volt mindenki részéről.
  Geszti: Dzsenit kitenni? Hol volt a füled, drága mentor??????
  Azt a nyávogó, fogszabályzós csajt továbbjuttatni? Hát nem gondoltam volna, hogy ilyen ízlésficamod van!!! Remélem a bumeráng visszavág!!!
  Keresztes: ennek is kificamodott ízlése van, Norbertet vinni tovább, ki kíváncsi rá??? Helyette kirakni olyanokat, akiknek tovább kellett volna jutniuk.
  Malek M: Nyári lányok??? Szépek, de nem oda valók, remélem, hogy a közönség kivágja őket! Beképzelt, hülye csajok, apucika lányai???
  Wolf Kati? Feró? Te sem látsz a szemedtől, rossz a füled is?
  Itt is apuka játszott közre? TALÁN MÁR ELŐRE MEG IS VAN AZ X FAKTOR NYERTESE, HÜLYÍTITEK A NÉZŐKET???
  FUJJ,FUJJ X FAKTOR!!! Hajrá Megasztár!!!

 11. Anikó szerint:

  Véleményem szerint akikért érdemes volt nézni és érdemes lett volna szavazni, a Dzsenifer, Enikő és Katica kiesése miatt már annyira nem is érdekes ez a műsor sem. Geszti Pétert eddig elismertem, de látom már, hogy Ő sem érdemes rá, de szerinte pont a Janicsák kislányt fogja világhírűvé tenni, ezek szerint nem a hang számít.Rossz volt hallgatni, annyira fülsértő a hangja, de akik kiestek, azoknak lett volna esélyük az ismertségre, az elismerésre és persze a nézők szavazatára, Erről is ennyit. Szavazzon a média és a mentor.

 12. Anikó szerint:

  Csatlakozom a többség véleményéhez, mert szerintem is a Geszti Péter döntött a legrosszabbul. A három kedvencem Dzsenifer, Enikő és a Katica esett ki, ezért nagyot csalódtam benne. Annyira szurkoltam nekik/a családom is/ és főleg ez a tény már elvette a kedvemet az egész műsortól. Persze most várják majd a szavazotokat, azt hiszem már nincs is kire, ha pénzt akartak volna a nézőktől, akkor a döntést is a nézők kezébe kellett volna adni. Eddig volt kiért várni a szombatot. Az is ellentmondásos, hogy aki “kész” van, abból nem lehet már mit kihozni, akinek meg kellene egy kis segítség, az meg azért nem jó. Nem tudom, hogy Geszti Péter mi alapján döntött, mert amit mond, az nem biztos, hogy éppen az Ő véleménye. A Janicsák Veca lehet neki szebb, mint a többiek, de az énekhangja meg sem közelíti a kiesettekét. Azért lehet, hogy a zenész apuka miatt állítják majd a világszínpadra, persze ha lesz rá igény. Na mindegy, az a lényeg, hogy pont a legfontosabb kérdésben ill. döntésben nem számít a nézők véleménye. Pedig nekünk is van fülünk.

 13. evauraj szerint:

  Nekem a Hegyi Dávid hangja tetszett a legjobban, kellemes,simogató,csodálatos orgánum! Neki szurkoltam volna, de maradt még 1 aki tetszik, a kis Vastag gyerek, talán Tamás.
  Sajnálom a Hegyi D.-ot, remélem felkarolja valaki, mert akár világsztár is lehet ezzel a különleges hanggal. /Remélem, indul a legközelebbi Megasztárban!/

 14. pearl szerint:

  Ildikó kiejtette Hegyi Dávidot és Elődöt, Geszti pedig Dzsenit és Katicát??!! és Nádor Dávidnak is mennie kellett?!
  Bentmaradt Fanni???!!!! Aki színes egyéniség?! Mitől? Mert még a mobilja is zöld??!! Valóban ezt érdemeljük? Ez megalázó.
  Norbit nem bántom, mert szerethető egyéniség, csak azt nem értem, hogy kerül egy énekverseny legjobbjai közé.
  Úgy látszik, mi magyarok ilyen maradiak vagyunk, és egy énekestől HANGOT várnánk… nem valami trendi, tudom.
  De az angolok tovább merték engedni Susan Boyle-t és ma az egész világ csodálja, pedig egy hátrányos kinézetű, poros vidéki falucskában élő korosodó csodabogár. De hangja, az van! Ők be merték vállalni, csak mi akarunk – vagyis a mentorok – mindenáron SZTÁRT csinálni… ezért nem lesz belőlük később semmi! Tévedés, a nézők nem imádják őket. Se most, se később.
  Hajrá Vastag Tomi! Te vagy a kivétel!

 15. Pisti szerint:

  Dzsenifer kiesése egyszerűen érthetetlen.Nem láttam az adást amikor úgy döntöttek,hogy nincs helye a tizenkettőben. Ez egészen hihetetlen.Persze én nem vagyok szakértő de,szerintem ő volt a legjobb!!!

 16. Ildikó szerint:

  Kedves Méltatlankodók!
  Nem hiszem, hogy a hozzászólók között lenne bárki is, aki ismeri az előadóművészeket felfedező és “futtató” szakmát, ahogy én magam sem. El kell tehát hinnünk a mentoroknak, hogy tudják, mit csinálnak! Az hogy ki, mennyire eladható, nem csak a hangon múlik, hanem még sok más tényezőn is, ahogy ezt már ők is elmondták korábban. Hangilag nekem is Dzsenifer volt a kedvencem. A “Demjén” fiú, no meg más versenyzők kiejtésekor nekem is felszaladt a szemöldököm a csodálkozástól. De Keresztes Ildikó burkoltan kimondta azt, amit egy laikus nehezen fogad el, aki azt hiszi, hogy ez egy énekverseny. A mai világ a külsőségekről szól elsősorban. A szemnek is jól kell laknia, nem csak a fülnek. Álszent dolog azt mondani, hogy nem így van. Itt nem elég egy kicsit kiragyogni. A mai könnyűzene fogyasztói leginkább a fiatalok. Mekkora érdeklődést várhatunk azoktól a mai lányoktól egy túlsúlyos és átlagos arcú fickóval kapcsolatban, akiknek a kukactestű, arcba szárított hajú, feminin nikézetű fiúkák imponálnak? A hétvégén kiesett fúk és lányok közül nem is egynek kellene megigazíttatni a fogát, száját, orrát. Az én kedvencemnek mindháromra szüksége lenne. Sajnos ez van, le kell fogyni, plasztikáztatni, feltöltetni, koronát, beültetett fogat csináltatni, pedikűr, maikűr, frizura, smink, trendi ruhák és hibátlan produkció. Hiába volt a legelső Enikő produkció lehengerlő, ha az összes többiben volt fals hang is bőven. Hogy az vesse rá az első követ, aki ilyen nyomás alatt jobbat tud produkálni? Ha objektíven nézzük, hogy merje felvállani a mentor annak a támogatását, aki többször is alulteljesített és a teljesítménye romlik, ahogy nő a tét?
  És az is igaz, hogy a faarccal előadott produkció is fals, csak azt a szívünk “hallja” hamisnak. Ebből is volt bőven.
  No nem szaporítom a szót tovább. Én maradok hűséges nézője az X Faktornak, mert meg sem fordul a fejemben, hogy bármi is meg lenne bundázva, hogy előre megírt forgatókönyv szerint mennének a dolgok. Csak Malek Miklóst sajnálom. A rá “szignált” versenyzők közül szerintem senki nem lesz benne az első háromban. Nem fair, hogy a futottak még kategóriájú csoportot kapta és csak a faarcú, csicsás Nyári lányok tehetségesek a csoportjában, akik viszont nem fogják kivívni a közönség szimpátiáját. Sajnálom, Miklós!

 17. Hajdú Ilona szerint:

  Én is igazságtalannak tartom, hogy Nádor Dávid kiesett. Főleg azt furcsálom, hogy a kedves mosolygása, “látszólagos nyugodtsága” irritálta Ferót. Másoknál pont azt kifogásolták, hogy túlságosan izgulnak és ez az érzelmi labilitás megnehezíti a későbbi – már élő – versenyzést.
  Tényleg peches Dávid, hogy Feróhoz került és nem egy igazi zenészhez.

 18. Muki szerint:

  Továbbra is az a véleményem, hogy Dzsenifernek
  volt és van a legjobb hangja!
  Jövőre a Megasztárban kell indulnia, amit simán meg is fog nyerni!

 19. Tubee szerint:

  Sok féle ember van. Ahhoz hogy ennek a sok embernek tetsszen az amit egy ember csinál, az lehetetlen. Legalább ugyanannyi ember van, akinek a Fanni tetszik, mint amennyinek a Jeni. Ezen felül, abba kell belegondolni, hogy kiből lehet nagyobb sztár. Már ne haragudj, de egy “Tabáni” kiállású kislány biztos nem lesz jó, és kb fél év múlva les se sz@rná az ember, hogy mit csinál “pl Hien”. Király Norbit én sem csipázom annyira, de csak abba gondoljunk bele, hogy ha Lady Gaga itt indult volna, még csak a legjobb 5000-be se jutott volna be. Mégis a fél világ az ő zenéire tombol. Ebbe gondoljatok bele, és ezután írjatok Jenit és Enikőt (aki egy kiabáló idegbeteg volt kb) dícsérő posztokat. Üdv

 20. ocsike szerint:

  Eddig azt hittem,hogy csak én gondolom úgy,hogy ezt megbundázták és azért látom így mert kiesett a nagy kedvencem,de ezek szerint más is van így ezzel!Kár,hogy az
  számít kinek kik és hányan tolják a szekerét és nem a tehetség!
  Azért kiejteni valakit egy versenyből mert túl nagy kokurencia lenne,szerintem szánalmas dolog és itt sajnos ez történt több énekessel is!Természetesen nem vitatom senkinek a tehetségét vagy hozzáértését,de az tény,hogy nem a legjobbak kerültek be!!!

 21. zsolt szerint:

  Kedveseim. Miért kell földbe döngölni a T mentorokat? Nem gondolom, hogy közrejátszott itt pénz, telek vagy egyéb marhaság. ti akik ész nélkül szapuljátok szapuljátok a mentorokat nem gondoltok arra, hogy nekik volt talán a legnehezebb? 6 jóból 3 jót ki kellett ejteniük. Mindegyik versenyző bizonyos fokig tud énekelni meg előadni, de itt jön egy tényező amiről szerintem sokaknak nincs fogalmuk: csoportban dolgozni, EGYÜTT dolgozni valakivel, valakikkel. Ez fontos, enélkül lehetsz akármilyen pacsirta nem haladsz mert nem te vagy a diktátor. sok esetben szerintem ez volt a döntő.
  A kiesetteknek is teremhet még babér, esetenként több mint akik bent maradtak, de ebben a műsorban valamiért nem működött a dolog. Én is szeretem amit Katica vagy Nádor Dávid csinált, de tiszteletben tartom a zsűri döntését. Szerintem ettől nem lett kisebb a műsor. Ja és legalább 5-ször annyi érdekes figura van bent mint a megasztárban (ott csak renáta), úgyhogy nyugi mindenki, nem kell visítani.

 22. Muki szerint:

  A “mentorok” nagy hatásvadász döntései eléggé megdöbbentőek voltak és gusztustalanok is:( Dzsenifert nagyon sajnálom.
  Szerettem volna még sokáig nézni és hallgatni a műsorban.
  Rossz döntés volt Geszti mentor !!!!!
  Átpártolok a Magasztárra!

 23. Hajni szerint:

  Én ezek ezek után azt sem hiszem el ,hogy mi ,nézők szavazhatunk…. El van ez már döntve ,ki lesz a nyerő !
  Remélem nem a Nyári lányok….

 24. Brrumika szerint:

  Én Geszti helyében nem merném azt a telket “elfogadni”
  Nem kell hozzá sok és kiderűl a CÍM
  Igaz én még mindig hiszem, hogy Geszti csak “vicces”
  és Dzsenifer nyeri meg a versenyt

 25. Editke szerint:

  Nagy csalódás volt a vasárnap esti döntés!!! Felháborító, hogy Jennifert, Enikőt és még más tehetséges énekeseket nem engedték tovább a T. mentorok, mert mindegyik elkövetett NAGYON NAGY HÜLYESÉGET!!! Kivétel nélkül, mindegyik mentor!
  Tudom, szakemberek, értenek hozzá stb. blabla…, de miért engedték tovább pl. a Wolfot, Vecát és a két Nyári lányt?
  Mi itt a döntő??? A befolyásolás? Apucika közbelépett???
  FUJJJ!!!
  Keresztes meg azt a félnótás Norbertet viszi tovább, kificamodott ízlése van! A megjelenés úgy látszik ebben az esetben nem számít! Egy kabaréba esetleg, vagy a Heti Hetesbe, de nem az X-faktorba!!! HAJRÁ JENI, ENIKŐ, KATICA!!! Remélem még hallunk rólatok! FUJJ X-FAKTOR!
  HAJRÁ TV2 MEGASZTÁR!!!

 26. kalászi Jánosné szerint:

  KRISZTA amit írtál az valóban igaz! Én még hozzá tenném a következőket. Nagy Feró megalkuvó lett.Sárba taposta a babos kendőt”behódolt a pénznek” Néhány ember már tudja,hogy ki lesz győztes,ezért aki ezt veszélyezteti azt ki kell ejteni.Ezen kívül még szakmai irigység is látható volt Fero megnyilvánulásaiban.Mivel az Ő zenei tudása meg sem közelíti Dávid sokszínűségét. Ráadásul a depressziós jeleneteket értékesnek ítélte.Az X faktor új elnevezése, a NAGY ÁTVERÉS .

 27. Szányi Gábor szerint:

  Kedves Geszti Péter!
  Nagy tisztelje voltam,eddig.Zenei hozzáértését soha nem kérdőjeleztem meg.A Dzsenifer kiejtését igy megindokolni nonszensz!Olvasva az eddigi hozzászólásokat csak csatlakozni tudok azokhoz akikben szintén hatalmas csalódást okozott.Stilszerüen, döntésével nem jutott el a szivemhez.Számomra is érdektelen lett az x faktor, és nem nézem tovább.A kislány hangja és tehetsége remélem segit neki elboldogulni az életben.

 28. Babika szerint:

  Kedves Adrienn(47-es hozzászoló)!
  Kampányt indítani?Ezzel azt akarom mondani,hogy felesleges!
  Hát eddig eszembe sem jutott,hogy itt a háttérben van valami,mert ilyen téren első gondolatom soha sem az,hogy valami bunda lehet,picit naívan állok ilyen dolgokhoz,de mostmár én is kezdem azt hinni,hogy valami nincs rendben.
  Hihetetlen,számtalanszor megnéztem a Dzseni és az Enikő első előadását és egyszerűen tényleg értetlenül állok a dolog előtt.Egyébként én is Dzseni miatt kezdtem nézni a műsort.:)Ezek után azt hiszem a tv-m újra ki lesz kapcsolva.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: