Muri Enikő videó – 5. döntő

Muri Enikő olyan dalt akart választani, amit mindenki ismer. Azt is megjegyezte, hogy ő ebből a 150%-ot szeretné kihozni. Enikő bevitte barátait is a próbaterembe, ami később kiderült, nagyon jót tett neki, ugyanis rengeteg energiát és szeretetet kapott tőlük. A tehetséges énekesnő Robbie Williams Feel című dalával próbálkozott.

A dal indítása meglehetősen nehézkesre, és picit hamiskásra sikeredett, olyan volt, mintha egy “kisiskolás a házi feladatát olvasná fel”. Aztán, ahogy a dal a tetőfokára hágott, kinyílt Enikő hangja is.

Malek Miklós úgy nyilatkozott, hogy amikor kinyílt ez az énekhang, szerinte nem történt semmi, nem érzett semmit. Keresztes Ildikó viszont már teljesen másképp értékelt, neki tetszett, bár a produkció nem 100%-os volt, de úgy senki nem tud énekelni.

Geszti röviden értékelt: “Korrekt volt”

Nagy Feró természetesen megvédte Enikőt, szerinte az elmúlt este folyamán ő volt a legjobb, bár ezzel azonnal tiltakozásba kezdett a többi mentor.

Muri Enikő – Feel (Robbie Williams)

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

  1. gémower szerint:

    Enikő!Ez nagyon szép volt,csak igy tovább!É-Magyarország veled van!!!!!!!!!!!Te fogsz nyerni!

  2. viktor szerint:

    szia,üdv itt erdély,gratu egyszerüen csodálatos hangod van,erős és tiszta,nem érdekelnek a mentoroknak a dumájuk,tehát Gergőnek kellene drukolnom, de ez van ami szép az szép,ugy osztéjoznám,,1,Enikő 2,Tamás 3,Gergő sok sikert kivánok neked,érdemes harcolnod a tudásodért,kőszi a megértésed,tisztelettel Győző.

  3. ecneb6 szerint:

    Enikő! Még mindig te vagy a legjobb!!!