X-faktor finálé, szombat: Csobot Adél

Csobot Adél azt hitte, az x-faktor párbaj megerősíti őt, de inkbáb elbizonytalanodott tőle annak ellenére, hogy győztesként került ki.

Keresztes Ildikó megzabálta Adélt. Nem hiába, hiszen azt a dalt adta elő, amit legelőször hallhattunk tőle, ami után sokan megszerették.

Természetesen sok idő és gyakorlás eltelt azóta, mikor először hallhattuk, így a fináléban már teljesen profi előadást nyújtott.

A férfi mentorokat is magáévá tette Adél.

Csobot Adél első éneklése

Csobot Adél és Bery

Csobot Adél 3. éneklése

Hasonló bejegyzések..

11 hozzászólás

 1. Domci szerint:

  Egyértelműen Adél a legjobb.A hangja eszméletlen a megjelenése fantasztikus és a stílusa fenomenális.A fanyalgók csak irigylik mert Adél a legeslegjobb az x-faktor mind a három mezőnyéből.Timi ismert dalokat kap de elordítja.Gergő meg jó de nem a legjobb.Én nem tudom hogy eshetett ki Adél a finálé előtt inkább Timi lett volna kidobva.Egyértelműen Adélnak kellet volna a fináléba jutnia az egészet megnyernie.Bár a harmadik hely is szép.De elsőnek kellet volna lennie.Mindegy az életben úgy is ő nyer!!!!!

 2. Domci szerint:

  Adél volt a legjobb a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. kata szerint:

  Adél a legjobb Timi és Gergő nem annyira!!!XD

 4. vitriol szerint:

  Adél jobb mint a Timi sokkal. De suzy mossad ki a füled, mert Gergőnek tenor hangja van, és úgy vágja ki a magas hangokat ahogy kell. Sajnos vannak botfülüek a világon, nem tehetnek róla.

 5. curro11 szerint:

  sajnalam a kanape megy neki

 6. suzy szerint:

  Nem Adélnak kellett volna kiesni hanem Gergőnek!Gergő egy magashangot nem tud énekelni! Nem értem,hogytudott idáig eljutni? Sok sikert kívánok a tvábbiakban!

 7. henta szerint:

  szerintem nagyon jó hangja van és nem kellet volna kiesen mert nem akkor ki tudna ilyen fiatalon ilyet énekelni sok sikert a további karierenek.

 8. eszter szerint:

  Szerintem mar Adel az utolso harom adasban jobb volt mint Timi. Timi hiresebb es nehezebb dalokat kap de tul el orditja oket . Erolkodik nagyon.Pont ezert nyerje meg Gergo. Most a finaleba Gergo es Feher Zoli kellene ott aljon .Pont ezert szavazta ki Miklos hogy benn maradjon Timi .Az este jol esett hogy ott volt gyonyoru volt a hangja .Nem felejtettunk el Zoli! Adel meg o ha nem is ment tovabb ha az a bizonyos valakik fel figyeltek ra kello keppen o ismertebb lessz majd mindenkinel aki reszt vett az egesz X faktoros versenyekben . Azert mert az ove a szinpad o erre szuletett . Szoval hajra Gergo!!!