Kováts Vera retteg Baricz Gergő elvesztésétől

Az X-faktor szülte szerelmüket – ám könnyen lehet, hogy kapcsolatuk vesztét is a tehetségkutató verseny okozza?

Még javában tartott a tehetségkutató, mikor már arról cikkeztek a lapok, hogy Baricz Gergő és Kováts Vera egy pár. Akkoriban még mindketten cáfolták a pletykákat, azonban ahogy vége lett a shownak, világgá kürtölték, mennyire oda vannak egymásért.

Mióta vége a műsornak,  interjúk, szóló fellépések, és klub koncertek töltik ki valamennyi X-faktoros napjaik java részét – kivéve Kováts Verát. Sztárság ide, vagy oda, Vera még csak tizenhat esztendős, ezért szülei szigorúan fogják. Lévén, hogy a legtöbb fellépés az esti órákban van, az ifjú énekesnő nem tarthat dalolászó társaival, hiszen a Kováts családnál este tíz órakor lámpaoltás van.

Nappal pedig – mint minden valamire való tizenhat éves – Veronka iskolában van, és egyébként is csak heti két légyottot engedélyeztek erélyes felmenői, így vajmi kevés időt tölthet együtt szerelmével, Baricz Gergővel.

Kováts Vera és Baricz Gergő

Kováts Vera és Baricz Gergő

S minthogy a fiú tehetsége mellé nem kevés sárm is párosul, lépten-nyomon rajongó lányok hada veszi körül az énekest. Vera aggodalma mondhatni nem alaptalan, miszerint egyik-másik lányra kiveti Gergő a hálóját. A pacsirtahangú fiú igyekszik bizonygatni párjának, hogy iránta táplált szerelme megrendíthetetlen:

“Vera retteg attól, hogy elveszíthet, pedig nincs oka rá. Hiába van sok hölgyrajongóm, még csak nem is gondolok a félrelépésre. Én annál komolyabb fiú vagyok, ezt a kapcsolatot is komolyan veszem.” – Jelentette ki Gergő a Bors napilap egyik munkatársának.

A fiú azzal érvel, hogy sűrű elfoglaltságai a későbbiekben jótékony hatást fejt majd ki kapcsolatukra – hiszen a sok fellépés sok / több pénzt hoz majdan a közös kasszába. S ha Gergő nem állna ilyen készségesen a felkérések felé, jóllehet, rövid távon véget érne zenei pályafutása. Ebben az esetben pedig kénytelen lenne visszaköltözni erdélyi otthonába – ami véget vetne kapcsolatuknak. Elmondása szerint ugyanis a távkapcsolat szóba sem jöhet.

Ezzel Gergő alaposan feladta a leckét Verának: vagy tűr, és bízik a fiúban, vagy pedig útjaik szétválnak.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: