Szétszakadt Kovács Lázár combja

Kovács Lázár spárgázási tudásával akart hencegni a kamerásoknak, de rossz vége lett a produkciónak.

A sztárszakács, Kovács Lázár résztvevője a Nagy Duettnek. Détár Enikő oldalán lép fel Lázár, aki a sütés-főzés mellett állítólag kiválóan tud énekelni és táncolni is.

Február 5-én Kovács Lázár egy egész napos fotózáson vett részt, ahol a fotók mellett kisfilmet is készítettek róla. A szakács szerette volna megmutatni, mennyire ügyes, ezért a kamerások előtt spárgába vágta magát. Csak röviden melegített be a mutatvány előtt, aminek fájdalmas vége lett. Nem volt képes felállni a földről, először a hátára feküdt, utána guggolni kezdett, de kiegyenesedni csak jó sokára volt képes.

Lázár a Bors munkatársainak elmondta, nem ez volt az első alkalom, hogy lement spárgába, csak az volt a probléma, hogy nem melegített be rendesen. Akkor azt is elmondta, hogy nagyon meghúzta a belső combját, menni is alig bír. Látszott rajta, hogy komoly fájdalmakkal küszködik, de ezt igyekezett leplezni valamelyest. A szakács abban bízott, hogy hamar meggyógyul, hiszen vasárnap már élőben kell fellépnie a Nagy Duett színpadán.

Kovács Lázár alig volt képes felállni a spárgázás után

Kovács Lázár alig volt képes felállni a spárgázás után

Később azonban kiderült, Lázár sérülése több, egy egyszerű meghúzódásnál, részleges izomszakadást szenvedett. A felépülés nagyon sokáig is elhúzódhat, speciális gyógytorna és sok pihenés kell a minél előbbi gyógyulás érdekében. Lázárnak azonban jelenése van, vasárnap kezdődik a Nagy Duett, ahol Détár Enikővel lép fel, és kell számot adnia ének és tánctudásáról. Hogy vasárnapig mit találnak ki Lázárék, még nem lehet tudni, de meg kell oldani, hogy a lába ne legyen terhelve.

Hasonló bejegyzések..