Baleset érte Kapócs Zsókát

A mentő vitte el Kapócs Zsókát, akit egy próba közben ért baleset az Operettszínházban. A színésznő el van keseredve, mert szombaton egy gálán kellene fellépnie, és nem biztos, hogy képes lesz rá.

Komoly fájdalmai lettek Kapócs Zsókának, akinek kibicsaklott a bokája egy próba közben. Az Operettszínházban már egy jó ideje zajlanak a Kálmán Imre Karmesterverseny döntőjére való előkészületek.

A döntőt a hétvégén rendezik. Kapócs Zsóka, aki nemrégiben csatlakozott az Operettszínház társulatához, fellépett volna a gálán, aki az Abigél című darabból a Tangót énekelte volna el. A színésznő Horn Mici szerepére készül, ami nagy megtiszteltetés, mivel korábban olyan nagy nevű művészek játszották a szerepet, mint Udvaros Dorottya vagy Siménfalvy Ágota.

Kapócs Zsóka

Kapócs Zsókát baleset érte

25-én azonban baleset érte Zsókát. Egy nagy lépcsőről zuhant le, aminek következtében kibicsaklott a bokája. Mindenki nagyon megijedt, mert Zsóka feljajdult a fájdalomtól. Mentőt is kellett hívni hozzá, de mivel nem akart problémát a próba ideje alatt, erre csak annak végén került sor, addig becsülettel dolgozott. A kiérkező mentősök azt állapították meg, hogy kórházba kell szállítani a színésznőt.

Zsóka teljesen kétségbe van esve, mindenképpen elő szeretné adni a dalt a gálán, hiszen ez egy óriási lehetőség a számára. Remélhetőleg nem olyan komoly a színésznő baja, hogy fel fog tudni lépni szombaton, bár kétséges, hogy beteg lábával tangózni tudna.

Hasonló bejegyzések..