2014-ben újra indul a Játék határok nélkül!

Ki ne emlékezne a citromsárgába öltöztetett magyarokra, akik adásról adásra szórakoztatták a tévénézőket a kilencvenes években?

A Játék határok nélkül kétségkívül az évtized egyik legjátékosabb és legszórakoztatóbb műsora volt, 1999-ben azonban mégis levették a tévé képernyőjéről. Most jön az újjávarázsolt verzió, reméljük ez is legalább olyan jó lesz, mint az eredeti volt.

1999-ben anyagi problémákra hivatkozva megszüntették a Játék határok nélkül című műsort, amely több ország nagy kedvence volt. Ahogy a műsor egyre népszerűbbé vált, annál nagyon költségekbe is került mind a versenyzők, mint pedig a tévétársaságok számára, így egyszerűen ellehetetlenítették a műsor készítését, pedig országok szurkoltak például a sokszor utolsó görögöknek, hogy végül beérjenek a célba.

A magyar csapat a hat szezon alatt háromszor tudott diadalmaskodni, szóval nem állíthatjuk, hogy rosszul ment volna nekünk a játék. A vetélkedőt amúgy sokszor próbálták feltámasztani, de nem jártak sikerrel, mindig valamilyen anyagi probléma merült fel, ami miatt nem kezdték el újra felvenni a részeket. Néhány éve mi, magyarok is próbálkoztunk azzal, hogy újra legyen Játék határok nélkül, de kudarcba fulladt a terv. Ám most mégis úgy tűnik, hogy lesz valami az újjávarázsolásból, ugyanis már a castingon is túlvannak a szervezők.

Gundel Takács Gábor és Geszler Dorottya - A 90-es években fél Európa imádta a Játék határok nélkült

Gundel Takács Gábor és Geszler Dorottya - A 90-es években fél Európa imádta a Játék határok nélkült

18 év feletti, jó fizikumú, sportos életmódot folytató személyeket vártak a magyar kezdeményezésű remake-hez, melynek adásait most, május 13-20 között veszik fel. Az adásba kerülés időpontjáról még nincs információ, de június-július tájban biztos újra láthatjuk a citromsárga magyar csapatot.

Hogy miben változott, és miben nem a játék, arról sincsenek információink, elképzelhető, hogy ez majd csak az első adásban fog kiderülni. Reméljük, hogy Gundel Takács Gábor tolmácsolásában.

Hasonló bejegyzések..