Istenes Bence szálkásít az X-Faktorra

Istenes Bence, az X-Faktor műsorvezetője keményen edz, hogy legjobb formáját hozza a tehetségkutató színpadán.

Bence nem bízza a véletlenre a dolgot, egy fitneszvilágbajnok segítségével szeretne szálkásabbá válni. Az edző keményen megdolgoztatja a műsorvezetőt,  hiszen az a cél, hogy a  zsír  izommá alakuljon és a házigazda feszesebb testtel sétáljon majd az X-Faktor színpadán. Istenes elárulta, hogy bár nem a fogyás a célja, ennek ellenére a súlyzók emelgetése mellett egy szigorú étrendet is betart.

Istenes Bence kigyúrja magát az X-Faktorra

Istenes Bence Liluval vezeti majd a szeptember 7-én kezdődő 2013-as X-Faktort

“Elkezdtem egy intenzív edzésprogramot, amelyben egy profi is a segítségemre van. Kicsit formásabbá szeretnénk tenni a testem, és azokat a részeket, ahol eddig zsír volt, izommá alakítani át. Nem az a cél, hogy teljesen kigyúrjam magam vagy lefogyjak, hanem hogy szálkásabb, feszesebb legyen a testem. Hetente három alkalommal edzem, és kaptam egy étrendet is, amely szerint naponta 5-6-szor kell étkeznem” – mesélte Bence.

Mint megírtuk, már nem kell sokat várni az RTL Klub tehetségkutatójára: 2013. szeptember 7-én este 8 órakor startol az X-Faktor.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. herendi szerint:

  Istenes?
  Be van bizonyítva hogy ezt az embert a többség utálja.A tánc show legnépszerűbb táncosát(Südit) is megbuktatta,ez is jelzi,nem sok vizet zavar a nézőknél.
  De az Rtl még is használja,sőt túl sokat.
  Ez ott van a szőlőtökénél,a házban,stúdióban,levegőben.Kösz a tippet,ezt a levegőst,bevetjük-gondolja az Rtl:)
  A show-ban felolvassa a szöveget és visszaszámol.Eközben a Lilut kétszer lecinkeli,majd leveti a zakót és gyorsan az ingben a lecinkeli a versenyzőt a backstage-ben.
  Utána leveszi az inget és bemegy Istenes pólóban a stúdióba és lecinkeli a mentorokat.Egyszer magát is lecinkeli a nap folyamán,hogy ne legyen feltűnő,ezt a Balázstól tanulta.
  A himnusz előtt,a másnap előtt,harsány infantilis nevetésévvel búcsúzik.

  Ez szakma? Ez a tehetség?Olyan mint a kontár,az is kivágja a belet egy testből.
  A fő probléma ott van,ha ezeket olvasná,ezt gondolná:-tényleg sokat dolgozok-Közben ez a hsz nem arról szólt.

  Vajna-Palácsik,Istenes-Csobot stb,mindet a média és mi teremtettük.
  Bezártuk őket a kétkedéssel,így ők a 60-70-es évek,a 100 évig együtt:)
  A poén az,ahogy Patkó Csenge ezt a néma leventét megfogta egy valóság show pénz nyereménye érdekében.De a néma levente megtanult beszélni a pénzzel és azóta több nője lett és ha a Patkó nyert is,de nem lagzit.De azt ő sem akarta,hanem a pénzt.
  Istenes is meg volt a médiában bélyegezve és ezért beszél állandóan arról,mindenben jól vagyunk az Adélkával.Ebben a bizonyításban csak a Csobot tehetsége rohad.

 2. pema szerint:

  Az agyat nem lehet.
  Hányan dolgoznak ezen a srácon?
  Más egyedül eléri azt,amit ez 100 emberrel,meg a Csobot Adéllal.
  Kinyalt elmebeteg.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: