Zámbó Krisztián tényleg “Bukott Diák” volt

Az x-faktor döntősének, Zámbó Krisztiánnak nem nagyon mentek az iskolai évei, sőt kifejezetten zűrösnek nevezhetőek. A 7. osztályt például háromszor járta meg.

Az x-faktorban már az ötödik döntő ment le, és még mindig versenyben van az énekes, holott nagyon sokan a nézők közül már rég kiejtették volna onnan.

A szavazatok száma mégis azt sugallja, hogy sokan szeretik.

Na, de térjünk vissza a tárgyra. Zámbó Krisztián az apja dalával, a “Bukott Diák” című nótával futott be a válogatásákon, ezzel a dallal lopta be magát az emberek szívébe. Kiderült, hogy az énekes valóban bukott diák volt, sőt nem is egyszer. Az általános iskolát csak több intézményben tudta elvégezni. Volt olyan éve, amikor 4 különböző iskolában is járt, a hetedik osztályt pedig harmadszorra tudta csak elvégezni.

Zámbó Krisztián a válogatásokon – Bukott Diák (Zámbó Jimmy)

Talán véletlenül jött az ötlet, hogy pont ezt a dalt énekelte el? 🙂

Hasonló bejegyzések..

28 hozzászólás

 1. Karoli szerint:

  Mindent bele Krisz ne torodj senkivel!!!!!!!!!!!!!

 2. Karoli szerint:

  Mért kell ennyit foglalkozni Krisztiánnal,már nagyon sajnálom.Hogy megbukott ahhoz senkinek semmi koze a szulein kivul,nála nagyobb emberek is megbuktak mégis jok!!!!!!!!!!!!!

 3. micike szerint:

  jó lenne már kiejteni a Zámbó Krisztiánt ,Sajnos bár ő szeretné de az apja lábanyomába sem ér fel.Lehet hogy sokat hallgatja az Édesapja zenéjét és próbálkozik de ami nem megy azt nem szabad eröltetni.Fogadja el hogy ilyen hang nincs ésnem is lesz

 4. Valaki szerint:

  Helló ! mindenkinek!!!!,Ahogyan felkaptátok ezt az ügyet ,ugyan így kellene törődni az ország sorsával ,a gazdasági élettel ,mert szerintem sokkal fontosabb lenne a jövőről prédikálni ami itt vár ránk ,miért nem ott vagytok ekkora szájhősök ,talán akkor egy kicsit másképp állna az ország ,nem?

 5. Lafaty Gyuri. szerint:

  58- évesen is,merem állítani,hogy egy hét felkészítés után, külömb ének produkcióra lennék képes,mint a Zámbó gyerek!Borzalmas hallani, az erölködését!Csak, reménykedni tudok,hogy ez nem tarthat tovább!Nem az emberrel van gondom,hanem a tehetségtelenségével!Reményeim szerin,a jövőben is, csak azok mennek majd a fellépéseire,akik most rá szavaznak!

 6. Szomoru szerint:

  Szégyen,szégyen az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Zimbi szerint:

  A Zámbó gyerekkel az a baj, hogy a válogatón ő is felismerte, hogy hamisan énekelt, ezért menet közben leállt! FELADTA!!!!!!
  Ezek után mégis beválogatták…..
  Az apja neve, és a csatorna SMS részesedése döntött.
  Na meg, a Keresztes gerince, amely meghajolt és nem állt ellen……

  UNDORÍTÓ!!!!!!

 8. egy volt Ildi rajongó szerint:

  Kedves Ildikó! Remélem elolvasod a jóhallású nézők véleményét is a Krisztián mentoráltadról! Biztos vagyok benne, hogy már számtalanszor megbántad, hogy bevitted az élőshow-ba, vagy ez nem a te döntésed volt? Én bízom abban, hogy nem.A helyedben én nem vállaltam volna el a mentor szerepét, mert így a hitelességed került veszélybe, mint azt már sok néző már megkérdőjelezte. Szerintem nem az anyagiak jelentik a fő szempontot, hanem, hogy a rajongóid ne pártoljanak el tőled emiatt a tehetségtelen Zámbó gyerek miatt. Az RTL csatorna is számíthat rá a jövőben, hogy az ilyen jellegű műsor nézettsége visszaesik, ők is hiteltelenné váltak, mivel kiderült, hogy nem a tehetség, hanem a sok SMS számít csak! Abban reménykedem sok nézőtársammal együtt, hogy mented ami még menthető! Mondj le a mentor szerepéről, derüljön ki végre az igazság! Tegyél valamit a saját érdekedben!

 9. bukottdiák szerint:

  Igaza van Gesztinek és Maleknak Zámbó Krisztián nem ide való.Menjen a Fásy mulatóba Ádi majd szponzorálja mint Zsülikét.Levannak fizetve az SMS küldők, szégyen az RTL-ek.

 10. igazmondo szerint:

  Krisztian csak a Kiraly emleket rombolod.Nezz melyen magadba,es huzzal a sunyiba. A kereszteset nefeledd magaddal vinni.

 11. Egy néző aki búcsúzik az X -faktortól szerint:

  A Zámbó gyerek nem hogy apja csodálatos tehetségét nem örökölte, hanem semmilyen tehetséget, de még egy fikarcnyi becsületet és önbecsülést sem.
  Valószínűleg a Zámbó gyerek azért nem olvassa ezeket a megjegyzéseket, mert nem tanult meg olvasni sem.
  Nem a közönséget kellene szidni a szavazásért, mert ennek az érdemtelem, nulla tehetségű embernek a továbbjuttatása nem a “nagyérdemű” bűne. Ezt a szavazást egy jól kigondolt szisztéma alapján, egy csoport által működtetett, automaták által leadott szavazatok végzik.
  A RTL hibája elsősorban az, hogy erre a csúfos szintre jutott a műsor.
  Ez lejáratása önmaguknak, az X-faktornak, a MENTOROKNAK, a többi énekesnek és minden a műsor készítésében résztvevő, becsületes, jószándékú embernek.
  Én és bízom benne, hogy hozzám hasonlóan sokan, befejezték a műsor nézését, mert ez ami itt történik, amit itt meg velünk lehet tenni az már vérlázító.

 12. zsu szerint:

  A Voice-ben úgy kiesett volna, hogy ihaj! Nevetséges az erőlködése!!!!!

 13. zsu szerint:

  Zámbó Krisztiánnak nem rajongói vannak, hanem Édesapja iránti tiszteletből küldik rá a szavazatot. Nagy különbség! Sajnálatos, hogy az igazi tehetségek miatta esnek ki a mezőnyből. Kiváncsi leszek milyen képpel veszi majd át az első helyért járó juttatásokat, mert hogy nem érdemli az egyértelmű. A mezőny leggyengébbje…..!

 14. Névtelen szerint:

  zámbo krisztián csak a zámbo rajongo tábornak köszönheti eddigi szereplését mert benne csak a családja és Keresztes Ildikó hisz én a közönséghivásokat osztályoznám 5, 10 vagy netán 100 hivást egy számról csökkenzeném mert egy m agyar Zoli kiesett ez szégyen ebben a táborban gondolják el a hivásfelügyeletet B ubics Emilné

 15. ozirisz szerint:

  Sajnos a Keresztes Ildikó is elveszíti így a szava hihetőségét mert egy tehetségtelen alakból akar sztárt csinálni . Lássák be nem megy ez nekik és ha a Zámbó Krisztiánban lenne egy kevés önbecsülés önszántából hagyná abba és hagyná ,hogy a tehetségesek érvényesüljenek . Sajnálom a Fehér Zolit ,hogy kiesett ő igazán megérdemelte volna a tovább jutást .

  • zsu szerint:

   Megnyugtatlak soha nem lesz belőle sztár. Keresztesnek ígértek valamit, hogy magával vitte ezt a gyereket!!!!!

   • Kata szerint:

    Hála az égnek, most ihatja a levét! Csak azt sajnálom, hogy az olyan mentorok is, mint Malek Miklós. Szívesen mondanám Gesztit is példának, hiszen szinte mindig az én gondolataimat önti szavakba, amikor minősít egy előadást, de sajnos ő is csak maximum remélte, hogy a vájt fülű nézők előbb utóbb “kiejtik” Krisztiánt, aztán most már bánhatja, rámehet a jóhíre is. És még most is biztosította Keresztest, hogy ő is beválogatta volna. Vicces. Akkor sem volt hangja, most sincs.

 16. panna szerint:

  A mentorok szegyene es gyengesege, hogy a Zambo fiunak a produkcioit kell nekunk ,,elnezni” minden szombaton.A mentorok nem megfelelo hozzaallasanak az eredmenye ez .Nem lett volna szabad tovabb engedni,akkor mikor csak toluk fuggot.Megvaltozott a velemenyem ezutal a mentorokrol.

 17. ramona szerint:

  gyerekek szavazatok mar ki ezt a Zambo-zombit.Ezt mar nem jo nezni,hogy a joenekesek kiesnek miatta,valami buzlik Daniaban

 18. Ági szerint:

  Vajon a Krisztián szokta olvasni ezt az oldalt? Azt hiszem nem,mert ha így lenne,már visítva elfutott volna az x-faktorból!:)Nézve a mai adást,nem értem a Keresztes Ildikót!Ha én lennék a mentora,és a próbán velem beszélt volna olyan stílusban,mint ahogy az Ildikóval tette,én bíz isten kiosztottam volna,és faképnél hagytam volna.Hol van az alázat? nem az ő sikeréjért küzd a mentora? Elhiszem,hogy a sok sms talán a 2.-3.helyig juttatja,de tényleg azt hiszi,hogy ez után dicsfénybe fog fürödni? No,akkor fog csak nagyot koppanni.Az én véleményem az,hogy sosem lesz elismert énekes.

 19. jucó szerint:

  Bocsi, kimaradt egy szó. JIMMYKE (aki öntudatos volt)

 20. jucó szerint:

  Zámbó Krisztiánnak magának kellene belátni, hogy egyrészt nem örökölte az apja tehetségét, hiába is próbálja görcsösen akarni ezt az egészet, úgy sem tud egy szint felé menni. A végeredmény szánalmas, az is, hogy még mindig az apja slágerein próbált sikereket elérni, mely által azonnal összehasonlításnak teszi ki magát. Adásról adásra nem fejődik semmit, ráadásul eljátssza a szerény fiút (ami nem!!!) Szerintem addig kellene elmennie, amíg még emelt fővel megteheti. is nagyon öntudatos ember volt, de neki volt mire. Krisztiánnak meg nincs. Sajnos. Nem bántani akarom, de lássa be, ez nem megy neki.

  • zsu szerint:

   Szerencsétlen Krisztián nem tud mit csinálni, az iskola nem megy neki, az éneklés szintén, tehát csak lézeng a nagy semmiben! Szégyelheti magát, hogy elveszi a helyet az értékes énekesek elől!!!! Kívánom, hogy ne hagyja nyugodni a lelkiismeret, ha egyáltalán van neki olyan!

 21. beri szerint:

  A Jimmy hagyatékát is ráteszi a Zámbó Árpi “maffia”:)
  A Keresztes és az Rtl betette múltbeli sms gyűjtőre,de őket is meglepte a lagzi szint és ahogy utána rá is támadtak a Zámbóra a nézők.Ő az új gagyi téma,ami már parodizálható,a Bagiék le is csaptak.
  Ma sem bukik.Talán a 7-dikben(adás) megbukik:))
  A 7 évet szokták mondani kapcsolat választónak,7 osztályt végzett.7 x faktor.hááh.

 22. Fait szerint:

  Mint a rajongói nagy többsége ,aki megnézte a rajongói oldalait annak egyet kell velem értenie ,KÉSZ RÖHEJ

 23. arnika montana szerint:

  A táborban nagyon rosszul teljesített. Mért engedték tovább? Ez a nagy kérdés. Most már azért sem adja fel, sőt úgy gondolja meg is nyerheti a versenyt. Az lenne az x-faktor legnagyobb botránya. Ez a mentorok szégyene, hogy beválasztották az élő műsorba.