Csobot Adél nem szereti Istenes Bencét

Az X-faktor döntője előtt nem sokkal derült ki, hogy Csobot Adél Istenes Bencével van együtt. Ráadásul Adél egy időben egyszerre több fiúval járt. 

Csobot Adélnak mozgalmas hónapok állnak a háta mögött, mind az éneklés, mind a fiúk terén. A 18 éves énekesnő, aki harmadik lett a 2012-es X-faktorban, csak úgy falja a pasikat. Állítólag egyszerre három fiút is szédített, köze volt a szintén X-faktoros Nagy Szilárdhoz, Istenes Bencéhez és egy nagykárolyi fiúhoz is. Utóbbival állítólag Bence miatt szakított, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a kapcsolat sem lesz tartós.

Amióta véget ért az X-faktor, Csobot Adélnak megállás nélkül fellépései vannak, s bár régebben sok időt töltött Bencével, mára már megrövidültek a találkozási idők.  Ráadásul Adélnak pótolnia kell az iskolai kötelességeit, gyakran haza kell utaznia Nagykárolyba, hogy letegye a vizsgáit. Emiatt is nagyon keveset tud találkozni Bencével, aki szintén elfoglalt. A fiú Südi Iringó partnere lesz a tavasszal érkező Szombat Esti Lázban.

Nagy szerelemnek indult Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata

Nagy szerelemnek indult Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata

Adél nyilatkozata nem túl meggyőzőek a Bencével való kapcsolatát illetően. “Nem tudom, hogy milyen a szerelmes Adél” – jelentette ki az énekesnő a Borsnak. Ezek a szavak nem túl biztatóak a kapcsolatot illetően. Adél azt is hozzátette, hogy mindketten élik a maguk életét, de nincs értelme szerelemről beszélni. Nem tudni, hogy minek van együtt Adél egyáltalán Bencével, ha így gondolkodik a kapcsolatukat illetően.

A Bors úgy tudja, a pár mostanában egyre ritkábban találkozik, ráadásul azt rebesgetik, hogy Bence csalja Adélt, bár erre nincs semmilyen bizonyíték. Ha azonban ez mégis igaz, akkor Adél valószínűleg nem fog hezitálni sokáig, és kiteszi a szűrét a fiatal műsorvezetőnek. Mivel nem szerelmes belé, így könnyen túl is lesz ezen a kapcsolaton.

Hasonló bejegyzések..