Amerikába költöznek Vajnáék

Palácsik Tímea és Andy Vajna úgy tűnik, el fogják hagyni Magyarországot. Vajnáné nem túl boldog itthon, mert nagyon sok támadás éri őt a férjével köttetett házassága miatt. A Hal a tortán adásában Pirner Almának panaszkodott az ifjú feleség.

Palácsik Tímea, azaz Vajna Tímea nem érzi túlságosan jól magát az utóbbi időben kis hazánkban. Nagyon sok támadás érte Timit, ennek oka pedig az volt, hogy hozzáment a nála 39 évvel idősebb, közel 70 éves Andy Vajnához. Hónapokig cikkezett a sajtó arról, hogy Palácsik és Vajna nem fog összeházasodni, utána pedig arról lehetett olvasni, hogy Tímea megcsalta Vajnát egy bulin. Az esküvő azonban mégis meg lett tartva, a Vajna házaspár pedig azóta is boldog. Tímea azt is elmondta, hogyha lejár Andy munkaszerződése, akkor szeretnének Amerikába  menni, mert rengeteg bántás éri őket a házasságuk miatt Magyarországon. A feleség elmondta, nem érezné magát egyedül, mert már sok barátja van a tengerentúlon.

Andy Vajna és Palácsik Tímea ma már férj és feleség

Andy Vajna és Palácsik Tímea ma már férj és feleség

Timi nem boldog, hiszen folyamatosan érik támadások azért, mert állítólag a pénzéért ment hozzá Vajnához. Jelenleg csak bérelnek házat Magyarországon, nem vásároltak maguknak közös fészket. Amennyiben igazak a hírek, hogy a házaspár inkább az Egyesült Államokban telepedne le, akkor ez ésszerű döntés. Palácsik azt is elárulta, addig biztosan itthon maradnak, amíg férje kormánybiztos, de utána valószínűleg mennek. Sokkal kedvesebbek vele Amerikában az emberek, ők pedig békében és nyugalomban szeretnének élni.

Tímea azt is elárulta, férje tele van energiával, sokszor még őt is lekörözi. Andy akkor is vinné őt, amikor fáradt, mert a kormánybiztos felesége nélkül nem szeretne menni sehová.

A Hal a tortán adásában Pirner Almának is panaszkodott. Az adás a SuperTV2-n lesz majd látható.

Hasonló bejegyzések..