Celebek szépségtitkai

Bizonyára sokan irigykedhetünk a hírességek tökéletes külsejének láttán, akár a vörös szőnyegen vonulnak végig, akár újságban, vagy televízióban látjuk őket. Nem is csoda, hiszen hajuk mindig tökéletes, sminkjük kivétel nélkül a legtrendibb, és ilyenkor főhet a fejünk, hogy vajon miféle szépségápolási titkaik lehetnek? Lessünk el néhányat tőlük!

Chloe Grace Moretz

A gyönyörű, fiatal színésznőt karakteres arccal áldotta meg az ég, és korához hűen karrierje elején a természetes smink híve volt. Mostanra azonban, nőiességének küszöbén egyre gyakrabban láthatjuk, hogy igenis visel olyan dekoratív sminket arcán, ami kiemeli vonalait: a természetes irányvonalon belül szereti most már tekintetét hangsúlyozni, sokszor láthatjuk füstös szemekkel egy-egy rendezvényen. Emellett nagyon büszke hosszú, dús hajára, amit igyekszik a minőségi hajápolási termékekkel karban tartani, és feketére mázolt szempilláival még inkább kiemelni.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley – sminkből is szívesen választja a természetes árnyalatokat

Rosie Huntington-Whiteley – sminkből is szívesen választja a természetes árnyalatokat

A szépséges angol modell és színésznő gyönyörűsége különlegességében rejlik, és mindezt a végletekkel hangsúlyozza. Gyakran láthatjuk őt hangsúlyos szemekkel, és érzéki, vörös ajkakkal, kibontott hajjal, de éppen ugyanígy sokszor tündököl természetes szépségében is, smink nélkül. Nagy hangsúlyt fektet a kéz- és körömápolásra is, minden héten meglátogatja manikűrösét, és pedikűrösét egyaránt, mert vallja, egy nő igazi szépsége ápoltságában rejlik.

Katie Holmes

A bájos színésznő szintén általában a természetesség híve, szereti smink nélkül jól érezni magát. Ám ha mégis úgy adódik, hogy csinosabban kíván megjelenni a nyilvánosság előtt, akkor barna szemeit hangsúlyozza némi sötét tónusú festékkel, ami lehet fekete, barna, kék vagy zöld, esetleg lila, ruhája árnyalatától függően, ajkait pedig leginkább natúr színekkel csinosítja. Hajkoronájára különös figyelmet fordít, és állítása szerint semmi pénzért nem festené be tartósan, mert férje rajong annak mély színéért.

Hasonló bejegyzések..