Sztárok vásárlási szokásai?!

Ha szívünkre tesszük a kezünket, és feltesszük magunknak a kérdést, hogy egyedül vagy párban szeretnünk-e vásárolni, bizony a legtöbben azt szeretjük, ha a bevásárló körúton velünk tart valaki. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem, hacsak nem webáruházból vásárolnak.

Paris Hilton

A feltűnő, és botrányokat nem mellőző szépség nem is titkolja, mennyire imádja a vásárlást, és a nagyáruházakat. Számára az egyik legjobb programot jelenti, ha behuppanhat legújabb autójába, és meglátogatja a hozzá legközelebb eső shopping központot, bár bevallása szerint nem is mindig spórol távolsággal és idővel: szereti a nagyobb utakat is.

Egy-egy mesés ruha, vagy feltűnő cipő ugyanis szerinte mindent megér, ám annak nagyon tud örülni, ha egy-egy különlegesebb darabot csak online tud megrendelni. No de nem teszi ezt egyedül, hiszen kis kedvencét, az aprócska kutyust mindenhová magával viszi, aminek az ici-pici eb kifejezetten örül, hiszen számára Paris jelenti a világot.

Jessica Alba

A gyönyörű színésznő nem szerelmese a vásárlásnak, ám vallja, sokszor a legjobb családi program egy finom ebéddel, no meg az elmaradhatatlan fagyival összekötve. Nem is csoda, hogy így látja, hiszen kislányával, Honorral vásárol leginkább, aki boldogan kíséri el anyukáját némi ínycsiklandó édesség fejében. Ha ideje szűkösebb, például a forgatások idején, akkor a dekoratív szépség állítása szerint szívesen böngészget az interneten is, legfőképpen sportosabb cipők után, és előszeretettel hasonlítja össze az árakat; ám azt is elárulta, hogy nem mindig a legolcsóbb árura voksol az internetes vásárlások alkalmával sem.

Anna Lynne McCord

Anna Lynne McCord – mindig testvérével osztja meg a vásárlás örömeit

Anna Lynne McCord – mindig testvérével osztja meg a vásárlás örömeit

A szőke szépség egy igazi Nő, aki teljesen odavan a vásárlásért: igazi shopping lady-vel van dolgunk. Leginkább ruhákat, és táskákat szeret válogatni, ahová mindig lánytestvére, Angel kíséri el. Nagyon egyetértenek ízlésüket tekintve, sőt mi több, hasonlítanak is egymásra, így gyakran előfordul, hogy teljesen egyforma felszereléseket vásárolnak maguknak.

Hasonló bejegyzések..