Hírességek és civilek közötti szerelem

Akik felcsapnak egy bulvár újságot, vagy megnéznek egy internetes hírt, többnyire azt látják, hogy a hírességek kizárólag hírességekkel randiznak, és szinte esély sincs arra, hogy a „lány a szomszédból” befutó lehessen. Ez persze nem igaz, de tény és való, sokkal nehezebb dolguk van a civil személyeknek.

Híresség plusz híresség

Egyáltalán nem meglepő tény, hogy hírességek között szövődnek szerelmek, hiszen az életstílusuk hasonló, meg tudják érteni, mennyit is kell dolgozniuk, vagy a világ másik végén kell koncertezni. A különböző stábtagok is toleránsabbak, hiszen az ő munkájuk is különösképpen megterhelő.

Ráadásul az adott hírességnek nem (feltétlenül) kell aggódnia, hogy a pénze miatt szeretett bele a másik, és a másik fél a rajongókkal is toleránsabb tud lenni, amit például egy civil ember nem biztos, hogy képes elviselni. Nem csoda hát, hogy a híres emberek hasonszőrűekkel ismerkednek, velük dolgoznak, az ő köreikben forognak.

Sztárok és civilek között sem lehetetlen a szerelem

Sztárok és civilek között sem lehetetlen a szerelem

Hol lehet megismerni híres embereket?

Nagyon sok tinilány ábrándozik arról, hogy megismerkedik egy világhírű színésszel/zenésszel, ő is beleszeret, és minden jó, ha a vége jó. Erre vajmi kevés esély van, igaz, Zimány Linda egy csók erejéig összejött Jude Lawval, vagy a világszinten ismert Palvin Barbarának van rá sansza, de hát ők sem civilek. Maradnak a magyar hírességek. A legjobb, ha van közös ismeretség, egy családi vagy baráti rendezvény, ahol nem tekintjük az illetőt hírességnek. Meg lehet próbálni kideríteni, hogy hova jár az illető, és ott feltűnni, és alkalmat keresni az ismerkedésre. Persze el lehet menni színházba, edzésre vagy koncertre is, de ott nehezebb dolgunk van. Akár hisszük, akár nem, az interneten is sok ismert arc keres párt magának.

Internetes ismerkedések

Ernyei Béla az internetnek köszönheti jogász feleségét, Dórát, de a fiatalabb korosztály tagjai is nyíltan ismerkednek a neten. Ilyen például Csifó Dorina is, de Forgács Gábor humorista, Karda Bea és Magyar Attila is az internetnek köszönhetően ismerkedett meg civil párjával. Mások is próbálkoztak az internetes randikkal, több-kevesebb sikert aratott Tóth Vera, Kozsó, Szulák Andrea és Bódy Magdi is.

Hasonló bejegyzések..