Híres sztárpárok: szerelmek és csalódások

A sztárok szerelmi élete nagyon nem könnyű. A nyilvánosság előtt élik le életüket, a paparazzók a nyomukban vannak, és gyakran esélyük sincs arra, hogy „normális földi halandóval” ismerkedjenek meg, hiszen mindenki a szupersztárt látja meg bennük, legfeljebb az online társkereső oldalakon tudnák elrejteni, hogy kicsodák valójában, de azt se sokáig.

Nem csoda hát, ha a hírességek ugyancsak hírességekkel kerülnek közelebbi viszonyba, vagy minimum stábtagokkal, rendezőkkel, menedzserekkel, akikkel a mindennapjaik folytán érintkeznek. Ezek az ismert emberekkel való kapcsolatok aztán vagy bejönnek, vagy nem.

Sírig tartó szerelemnek és házasságnak tűnt például Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolata, ám a Jóbarátok végével a szerelmük is véget ért a párosnak. Brad nem szomorkodott sokáig, Angelina Jolie-val 2005-ben ismerkedett meg, és azóta is, lassan tíz éve együtt vannak.

Sokan szkeptikusak voltak Tom Cruise és Katie Holmes házasságát illetően, az emberek java része még akkor is homoszexuálisnak vélte Cruise-t, amikor megszületett a közös gyerekük, Suri. A pár azóta elvált, állítólag Cruise fanatikus szcientológia-őrülete miatt.

A futballisták nagyon szeretnek híres modellekkel összejönni, de azért vannak kivételek, Gerard Piqué például az énekesek közül választott párt magának, már közös gyerekük is van Shakirával.

Angelina Jolie és Brad Pitt között már lassan tíz éve megvan az összhang

Angelina Jolie és Brad Pitt között már lassan tíz éve megvan az összhang

Fiatal hírességek szerelmi élete

A fiatalok szerelmi élete alapvetően is viharos szokott lenni, hát, ha még világsztárok az illetők. A világ egyik leghíresebb fiatal sztárpárja volt az Alkonyat sorozat két főhősének a szerelme, Robert Pattinson és Kristen Stewart évekig alkotott egy párt. Végül Stewart volt az, aki megcsalta Pattinsont, ráadásul az egyik filmjének rendezőjével. A kettejük kapcsolata azóta persze véget ért, de a Robert-rajongók azóta is nehezen bocsátották meg, amiért Kristen félrelépett.

A másik fiatal szerelmes álompár Zac Efron és Vanessa Hudgens voltak, ők a Szerelmes hangjegyek (High School Musical) főhősei voltak, és szintén a forgatáson melegedtek össze, ám amikor véget ért a trilógia, ők is szétváltak.

Hasonló bejegyzések..