Észbontók – Elindult az őrületes kvízjáték a Viasat3-on

Április 11-én elindult a Viasat3 legújabb, humoros vetélkedőműsora, az Észbontók.

Az Észbontók minden adásában két csapat küzd meg egymással értékes nyereményekért. A játékosoknak nem a műveltségükkel vagy lexikális tudásukkal kell győzedelmeskedniük, hanem megérzéseik, beleérző képességeik és előítéleteik segíthetik vagy épp hátráltathatják  a nyeremény megszerzését.

A 4+1 fordulós játékban a csapatoknak először meg kell tippelniük, hogy a felvételről bejátszott női vagy férfi “észbontók” tudják-e a nekik feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A nézők és csapatok is jót szórakozhatnak az “észbontók” mérhetetlen sötétségén és elképesztő válaszain. Az április 11-i adásból például kiderült, hogy egyes “észbontók” szerint a kurkuma egy halálos ütés, 2 óra 720 másodpercből áll, vagy 300°C-on olvad a vas. Persze az is előfordulhat, hogy olyan “észbontó” ad tökéletes választ a kérdésekre, akiről azt sem feltételezi az ember, hogy egyedül kitalál egy épületből.

Észbontók: a Nap kerint a Föld körül?

A második körben azok a csapatok kapnak kvízkérdéseket, akik előzőleg gúnyosan lefitymázták az “észbontók” képességeit. Végül a győztes csapat bekerül a döntőbe, ahol ismét az “észbontók” észjárására kell hagyatkozniuk. A győztes brigád kap egy kisebb és egy nagyobb értékű nyereménylehetőséget, melyek közül csak azt vihetik haza, amit arra a válaszlehetőségre raknak fel, amelyiket az “észbontók” helyesnek vélnek a feltett kérdésre. Azaz a nyeremény egyáltalán nem garantált, de a felhőtlen szórakozás igen.

Az Észbontók április 11-től minden csütörtök este 21:25-től, nyolc héten keresztül lesz látható a Viasat3-on. A műsorvezető Kovács Áron.

Észbontók - Minden csütörtökön a Viasat3-on

Észbontók - Minden csütörtökön a Viasat3-on

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

 1. derek szerint:

  Nagyon gyenge a tematikája ennek az Észbontónak,de néha vicces.
  Címlaplány jobb.Viszont ott meg a zsűrinek nagyobb a füstje,mint a lángja.
  Egy nőnek azt mondják,jó az alakod,az nem jó értékelés.
  Ha azt hallja a falak mögül neki,bombanő,abban benne van az arc is.
  Szandra arca szenzáció,2013.De a magyar nem bírja a brutális önbizalmat,ellenben itt pont arc kell,az a plusz szuggeszió.