Babát vár Ördög Nóra, terhes lett

Már hetekkel korábban felröppentek a hírek, hogy az X-faktor műsorvezetőnője, Ördög Nóri terhes, de csak most erősítette meg a hírt.

Nóri blogbejegyzésben tudatta a világgal, hogy anyai örömök elé néz férjével, Nánási Pállal.

Három és fél év sikertelen próbálkozás után orvosi segítségre volt szükség, hogy Nóri teherbe essen. A 12. hétig direkt nem akart beszélni terhességéről a műsorvezetőnő.

A blogbejegyzésben azt is leírta Nóri, hogy a sok reménytelen próbálkozás után fantasztikus érzés, hogy a harmadik lombik sikeres volt, és sikerült teherbe esnie. Számtalan vérvétel és vizsgálat után végre teljesült az álma. Büszke és boldog a növekvő pocakja miatt, nem érdeklik a plusz kilók, izgatottan várja a további heteket. A blogban arra is kitér, hogy mennyire reménykedett abban, hogy egyszer eljön számukra a gyermekáldás.

Ördög Nóra anyai örömök elé néz

Ördög Nóra anyai örömök elé néz (fotó: Nánási Pál)

Leírta, hogy aki nayon vágyik egy babára, az mindennap gondol rá, és folyamatosan csalódik, ha nem jön össze a terhesség. Mindig hitt abban, hogy egy napon anyuka lesz, és végre teljesült az álma.

Elárulta, hogy az Angyalműhely című könyvében Lili karaktere ő maga. Sok szomorú pillanatot okoztak nekik az újságírók a sok gyanúsítgatással, és azzal, hogy górcső alá vették az életét, amikor gyanússá vált, hogy terhes.

A műsorvezetőnő az X-faktort még biztosan végig vezetni fogja, utána pedig egy ideig eltűnik a köztudatból, hogy a családalapítással foglalkozzon.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. katka szerint:

    Jó egészséget kívánok a babának, és a mamának. 🙂