Film készül Zámbó Krisztián életéről

Nagyon úgy tűnik, hogy Zámbó Krisztián életét meg fogják filmesíteni. Rendező már van hozzá, a Balázs Béla-díjas Novák Emilt annyira megihlette Jimmy fia, hogy már bele is kezdett a forgatókönyvbe.

Novák Emil a Blikknek mesélt a film alaptörténetéről. Egy fiúról szól majd, akinek egy Szilveszter éjjelen teljesen megváltozik az élete. A fiú újév napján arra ébred, hogy édesapja fejbe lőtte magát, aki végül meg is hal, ettől kezdve a fiú élete teljesen megváltozik, és senki másra nem számíthat, csak magára.

Novák olvasta Krisztián mindkét életrajzi könyvét, és úgy gondolta, hogy vászonra kellene vinni Zámbó történetét. A rendező úgy véli, bár több, mint tíz év telt el Jimmy halála óta, az embereket még mindig foglalkoztatja, hogy mi is történt pontosan azon a végzetes estén. A rendező azt is elárult, lázadó fiatalokról idáig igen kevés hazai alkotás született, és itt az idő elkészíteni egyet.

Emil már fel is vette a kapcsolatot Krisztiánnal, aki meglepődött a rendező megkeresésén. Krisztián ugyan mondta korábban, hogy élete olyan, mint egy film, de sosem gondolta volna, hogy tényleg lesz is egy belőle. Az X-faktor énekese végül áldását adta a filmre, de egyet elárult, ő biztosan nem fog megjelenni a vásznon, kizárólag tanácsadóként vesz majd részt a projektben.

A Zámbó Krisztián életéről szóló film már idén a mozikba kerülhet

A Zámbó Krisztián életéről szóló film már idén a mozikba kerülhet

Elképzelhető, hogy az életrajzi film már idén a mozikba kerülhet, ha lesz rá elég pénz. Hogy kik fogják játszani a főbb szerepeket, egyelőre még nem lehet tudni. Az is kérdés, hogy a nézőket mennyire fogja érdekelni a film, Fluor Tomi tavaly év végén bemutatott életrajzi filmjére például alig vettek jegyet az emberek, nagy bukás lett.

Hasonló bejegyzések..