Felesége miatt adja fel a “luxusbörtönt” Damu Roland

Még négy napot tölt a modern tiszalöki börtönben Damu Roland, aztán elköltözik Tökölre. Felesége miatt kerül az új helyre, ahol némileg szerényebb körülmények között fogja letölteni a maradék három évét a sorozatszínész – írja a Blikk.

Sanyarúbb körülmények között fogja tölteni maradék börtönéveit Damu Roland, aki önszántából döntött a börtönváltás mellett. Az ok végtelenül prózai, Damu szeretne közelebb lenni újdonsült feleségéhez. Damu Roland a rácsok mögött vette feleségül szíve választottját, Edinát.

A nőt néhány nappal azelőtt ismerte meg egy kórházban, hogy a sorozatsztárnak börtönbe kellett vonulnia. Sem a börtön rácsai, sem a bekerülésének oka nem választotta szét Rolandot és Edinát, augusztusban örök hűséget fogadtak egymásnak a tiszalöki fegyintézetben. Az ifjú pár élete nem túlságosan rózsás, intim kapcsolat nem lehet közöttük, de mindennap írnak egymásnak levelet, és néhány percet telefonálnak is, mert szeretnék hallani a másik hangját.

Damu Roland 3 évet fog tölteni a tököli börtönben, kevésbé jó körülmények között

Damu Roland 3 évet fog tölteni a tököli börtönben, kevésbé jó körülmények között

Damu másfél éve van a tiszalöki börtönben, és most Tökölre kérette magát, ahol biztosan nem lesz olyan könnyű élete, mint most. Az érdi Edinának gondot okozott a Tiszalökre való eljutás, ám Tökölre már sokkal könnyebben el tud majd jutni, ezért is kérette át magát a színész erre a helyre. Az új helyen ötödmagával kell osztoznia egy helyen, és még az sem biztos, hogy ott is lesz számára könyvtári állás.

Damu ügyvédje, Sebestyén Tamás elmondta a lapnak, hogy kliense már korábban is beadott kérvényeket, hogy közelebb kerülhessen a feleségéhez, de csak az augusztusban beadottat fogadták el. A legközelebbi hozzátartozója a Debrecenben élő édesapja, ezért is helyezték a színészt hozzá közelebb. Edinának a tiszalöki utazások hajnali kelésekkel és tízezer forintos költséggel jártak, nem csoda hát, hogy a felesége nagyon várja már a költözést és az első kimenőt, mely során bepótolhatják a nászéjszakát.

Hasonló bejegyzések..