X-faktor 2013 – 2. döntő: Tóth Marci kiesett

A második döntőben tizenegy énekes próbálta megmutatni a legjobb arcát, és továbbjutni a következő fordulóba. Az első körben egy csapat búcsúzott, most pedig Tóth Gabinak volt oka keseregni, ugyanis a legifjabb titánnak kellett elhagyni a műsort.

A második döntőben a versenyzők a világ minden tájáról érkeztek muzsikákkal, ki több, ki kevesebb sikerrel vette az akadályt.

Tóth Marcell volt az első versenyző, aki színpadra lépett, és Geszti Péter dicséretét zsebelhette be, a fiú ugyanis jobban teljesített szerinte, mint az előző héten. Másodikként Batánovics Lili énekelt. A kisfilmjében arról esett szó, mennyire nehézkes Lilinek szexinek lenni a színpadon, mivel nem egy modellalkat. A feladatát azonban tökéletesen megoldotta Alföldi mentoráltja, és szép dicséreteket is bezsebelt.

A ByTheWay formáció egyszerű, ám annál nagyszerűbb produkciót adott elő a földön ülve, poharakkal zenélve és énekelve. Alföldi Róbert meglepően nagy dicsérettel jutalmazta a fiúkat, de minden más mentor is elégedett volt Szikora fiaival. Eckert Anikó a múlt héten megmenekült a kieséstől, de sajnos nem tudta megmutatni igazán, hogy mire képes. Stooshe Black Heart című dalával nem aratott sikert a mentoroknál, akik szerint a lány nem tudta rendesen elénekelni a dalt.

X-faktor 2013 - 2. döntő: Tóth Marci kiesett

X-faktor 2013 - 2. döntő: Tóth Marci kiesett

Bozsek Márk Bruno Mars Lazy Songjával állt ki a színpadra. Mindenki örült, hogy Márk újra a gitárjával lépett elő, egyedül Alföldi kritizált, a rendező szerint unalmasra sikeredett a performansz. Bozseket Péterffy Lili követte a Monday morning című slágerrel, ám a lánynak nem igazán sikerült meggyőznie a mentorokat, egyikük szerint sem volt átütő.

A Dirty Dancing című világsikerű film egyik betétdalával lépett fel Csordás Ákos. A mentorok erős kritikával illették a fiút, mi szerint nem neki, hanem a közönségnek kellene elérzékenyülnie. Krasznai Tünde egy Vaya Con Dios dallal állt színpadra, a mentoroknak nagyon tetszett a produkció, Alföldi pedig már szerepben kezd el gondolkodni.

A Fat Phoenix előadása sem érintette meg a mentorok szívét, hiányolták a jobb énektudást, és a ruhájukat is érte némi kritika. Amy Winehouse Valerie dalával érkezett Danics Dóra, az ítészek pedig dicsérték. Alföldi volt az egyetlen, aki szerint valami hiányzott a produkcióból, de a jó hangot elismerte. Az estét Szabó Ádám zárta az LGT Álomarcú lány nótájával. A dal átdolgozása nem nyerte el túlságosan a zsűritagok szívét, hiányolták az érzékenységet a produkcióból.

Vasárnap egy közös Scissor Sisters dallal léptek színpadra a döntősök. Az extra produkció az Anima Sound Systemé volt. A két legkevesebb szavazatot Péterffy Lili és Tóth Marci kapták. Végül a mentorok sem tudtak dönteni, 2-2 voksot kapott minkét versenyző. A néző szavazatok alapján Tóth Marcell távozott a műsorból.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. view szerint:

  Ami még érdekes az előző két napból,mint szereplők.bulvár rész.

  -Tóth-nak kibújt a valódi énje és ráharapott a BLili-re,leégette,hogy a testéből,nézéséből elege van.

  -Alföldi megrekedt a határon? Érződik,hogy ha újra kezdhetné,ha nem kapta volna el a régi időkben az Rtl meleg brigádja:),akkor egy Eckert-el és Péterffy-vel elmenne.
  Érdekesek azok a melegek,akik állandóan bókolnak a nőknek és ölelgetik őket,vagy esetleg a darabokban teljesen levetkőztetik őket.
  Alföldi újabb perverz pillanata(kukucskáló megrekedt énje),állítólag egy új darabban is megmutatkozik.
  Szóval ez az pszichológia dolga,hogy kiszűrje,ki a valódi biológiai homo és ki a felvett,a túlzó figyelem iránti vágy meleg.

  -Az Istenesről tudtuk hogy harsányan imádja magát és ezért mások ironizálásába menekül.De most kiderült az is,hogy a Csobot hanghordozása,viselkedés kultúrája is elég közönséges.Lassú agy.
  Hiába tette ki a mellét.Szóval meg van a nép cink párja.
  Istenes a “csúcson” van,jó helyen olvassa a megírt szöveget,vagy üvölti el magát..HAMAROSAN VISSZAJÖVÜNK.
  Mostanában csomagban szedhetné a nőket,de a média múltkori összehasonlítása miatt(hogy rövid kapcsolatai voltak)kénytelen a nyávogó Csobothoz ragaszkodni.hááh.
  Az egyiknek az énekes karrierje szenvedett csorbát,hogy Istenes miatt bement ebbe a világban,a másiknak…

 2. view szerint:

  A Faktort 75%-ban nők nézik(szavazó erejük is ennyi),ezért üldözik a egymást a nők.Mindenki el lesz kapva,ki előbb,ki utóbb.
  Először mindig a szép arcúakkal(Péterffy,Eckert)kezdik vagy a maradt fiatallal(Batánovics)
  A munkájukat pedig bevégzik a közepes arcú,jó hangú nőkkel.(Muri,Wolf,Antal)
  A jelenlegi szériában a Danics a legszélesebb lehetőség skála.A Krasznai egy rekedt adottságot visz el a véglet hatásfokig.
  A Danics és a Krasznai között fog eldőlni a női verseny.De a pornósnak csalhatnak kívülről,rafinált világból jön.
  Ha a barátok közt stáb egyáltalán bemelegszik,akkor a Bozsek,Szabó,byetheway között dőlhet el a verseny.
  A Bozsek egyébként semmi különös,valsz kiszívja a másik munka.
  A bytheway-nek akkor van esélye a versenyt is megnyerni,ha mindig emeli a tétet koreográfiában és nagyon jól választ dalt(világsláger legyen).Szóval a lehetőséget az Rtl szúrhatja el.
  Most egy kicsit visszaestek a hatalmas vezetésből,de elől vannak.