A Szombat esti láz nyertese: Vastag Csaba és Máramarosi Tünde

Több héten át ment az RTL Klub-on futó, több szériát megérő táncos showműsor, a Szombat esti láz, ezúttal a testvércsatornán, az RTL2-n. Három páros jutott a döntőbe, ahol Vastag Csaba és partnernője, Máramarosi Tünde diadalmaskodott.

Rengeteg próba és gyakorlás, és minden héten át tartó megmérettetés után három páros maradt a Szombat esti lázban, akik az elsőségért küzdöttek. Az X-faktor győztese, Vastag Csaba és partnere Máramarosi Tünde, a Barátok közt színésznője, Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, valamint a Házasodna a gazda párkeresője, Medvegy Szilveszter és Molnár Andrea.

A párosok a zsűri és a nézői szavazatok együttesével jutottak el a döntőig, ahol paso doblét és slowfoxot táncoltak. A korábban kieső versenyzők is tiszteletüket tették egy-egy tánc erejéig, így újra láthattuk a színpadon Dundikát, Tóth Gabit, Bálint Antóniát és Istenes Bencét. Csobot Adél volt a sztárfellépő, aki legújabb dalával érkezett a műsorba.

Mindkét körben adott a zsűri pontokat a versenyzőknek, de ez a döntő estéjén nem számított bele az összpontszámba, kizárólag a nézői szavazatokon múlt, kit szeretne a közönség győztesnek. A zsűri bőkezűen osztogatta a pontokat, összesen 80-at, a maximális pontot kapta Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor. 74 pontot táncolt Vastag Csaba és Máramarosi Tünde. A tenyeres-talpas Szilveszter gazda nagyon sokat fejlődött az első produkció óta, de a zsűri pontjai alapján ez csak a harmadik helyre volt elég, 69 pontot adott nekik a zsűri.

A Szombat esti láz nyertese: Vastag Csaba és Máramarosi Tünde

Bár a zsűri a színésznőt és a partnerét emelte ki, a győztesek mégsem ők lettek, hanem Vastag Csaba és Máramarosi Tünde. Vastag tehát a 2010-es X-faktor után a 2013-as Szombat esti lázban is győzedelmeskedni tudott.

A Vastag Csaba-Máramarosi Tünde páros lett a legjobb táncos 2013-ban

A Vastag Csaba-Máramarosi Tünde páros lett a legjobb táncos 2013-ban

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

 1. derek szerint:

  Cseh/Varga között,egy mindkettőjük számára meglepő,de elsöprő vágyakozás alakult.De nehéz ezt kimondani,de ilyen az élet.Emellett lett a táncuk szenzáció.
  Óriási bravúr hogy a jól behűtött Rtl sms-ekre(Vastag klán)szépen rámentek.
  -Ha összeesne tánc közben,akkor is a Vastag nyer-Vastag Csaba rajongók.
  -Tünde a barátnőm,így aktiválom táboromat,ne érezze magát rosszul(Vastag Tamás)
  Szóval ez be volt hűtve,egy kis manipulatív helyzet.

  Lemaradt pénzről a Vastag menedzsment? Ugyan,evvel még több fellépés,+az elmaradt régi,show gázsi.