Éden Hotel: 40 éves titokra derült fény

Éden Hotel – egy hely, ahol bármi megtörténhet. Még akár az is megeshet, hogy a hotel két vendégének már – mondhatni – születésük előtt közük lehet egymáshoz.

Mariachivá avanzsálva, titkos küldetéssel nyert jogosultságot a hotelbe Éden Tamás, aki az első párválasztó ceremónián a sikeres missziónak köszönhetően, védettségével megbonthatta a kezdő csapat egységét – így Gábor ágyrészét befoglalva Éden Anikó hálótársa lett.

Megismerkedésüket a valóságshow szerű játéknak köszönhetik a fiatalok, előtte még sosem találkoztak egymással. A hotelben a jelenleg adásba került epizódok azt az érzetet erősítik, hogy Anikó és Tamás között nincs kialakulóban semmiféle mélyebb érzelmi szál – sem kölcsönös testi vágy. A zenész édesanyja, és a lány édesapja azonban közel négy évtizede sokkal komolyabb érdeklődést mutattak a másik iránt: Anikó apukája avatta be a fiú anyját az édeni gyönyörökbe annak idején.

Éden Tamás és Éden Anikó

Éden Tamás és Éden Anikó: szüleiknek közük volt egymáshoz még a születésük előtt

Tamás, miután hazatért Mexikóból, elregélte anyukájának milyen impulzusok érték őt a játék során. Az asszony a részletekre is kíváncsi volt, így a fiú a többi hotel vendégéről is mesélt neki. Mikor Anikóról esett szó, elhangzott a lány vezetékneve is – a zenész édesanyja a név hallatán igencsak felkapta a fejét, és fia unszolására elmesélte, hogy ide s tova negyven éve ő bizony nagyfokú érdeklődést tanított egy balett táncos iránt, akire ugyancsak ezen vezetéknevet hagyták felmenői. Hamar kiderült, hogy a táncos és Anikó édesapja egy és ugyanazon személy. A Tamás a hallottakat megosztotta a egykori hálótársával, akivel jót kuncogtak a történeten.

Hasonló bejegyzések..