13 dolog, amit csak a divatőrültek érthetnek

A külsőségek – bár sokan szeretnék máshogy hinni, igenis számítanak, ezért is lehet annyi divatmán manapság.

Természetesen régebben sem volt ez másként, csupán annyi különbséggel hódoltak az aktuális trendeknek elődeink, hogy az időben visszafelé haladva egyre kisebb választékkal találjuk szembe magunkat, melynek hatására a trendek is lassabban változtak. Ma minden gyors, így a divat is igazán dinamikus. Vannak, akik jobban vannak, akik kevésbé hajlamosan a divatőrületre, így a következő 13 dolgot nem értheti meg akárki, csak az, aki a divatlapokkal kel és beauty blogokkal fekszik.

Nőies összeállítások

Nőies összeállítások

 1. Cipővásárláskor már azt fontolgatni, milyen táska illik hozzá, hogy ha már megvan, hordani is lehessen. Mert ugye ha nincs hozzá táska, milyen szedett-vedett már az egész?!
 2. Az Ördög Pradat visel és Egy boltkóros naplója. Ez a két film, amit akárhányszor meg lehet nézni, szinte Biblia.
 3. Reggel először a legmeghatározóbb divatlapokat és azok weboldalát kell megnézni egésznapi inspiráció, feltöltődés és tervek kovácsolgatása érdekében. Természetesen ez a tevékenység folytatható metrón, a munkában, ebédszünetben, hazafelé, otthon és elalvás előtt is.
 4. Ha leárazás van, bizony futni kell, és nagyon gyorsnak kell lenni, mert ha valaki eltotjázik egy polcnál, addig a többiek kifosztják a bolt más részeit. Katasztrófa.
 5. A szomorúság leküzdésében, a feszültség levezetésében sokat segít a sport, jóga, meditáció, de semmi nem tesz boldogabbá vagy nyugtat meg úgy, mint egy nagy szatyor új ruha, cipő és kiegészítő. Na meg a sminkek. A dekorkozmetikumok szinte receptre felírható antidepresszánsok.
 6.  Azt, hogy mi a különbség egy régi, ócska napszemüveg és ugyanolyan, de retro darab között.
 7. Irtózat a rosszul öltözött emberektől. Egészen egyszerűen nem is lehet rájuk nézni anélkül, hogy ne torzulna az arc. „Hogy lehet így kilépni az utcára? Hogy lehet így élni? Hát nem látja?”
 8. Nem unalmas kétnaponta végig járni az üzleteket. Bármikor jöhet új áru, vagy feltűnhet valami, amit előtte nem vettünk észre, pedig kellett volna.
 9. Visszaszámlálás az új kollekciók boltba kerüléséig, majd pedig rohanás beszerezni belőlük a várva várt darabokat.
 10. Az igazi hír az, mikor valaki botrányos szerelésben jelenik meg a vörös szőnyegen, vagy káprázatos divathúzással teremt trendet, nem pedig egy kitörő vulkán, az aktuális árfolyam vagy a hőségriadó.
 11. Egy bikinihez szükség van hozzá passzoló papucsra, strandkendőre vagy strandruhára, kalapra, napszemüvegre, ezekhez passzoló törölközőre, strandtáskára, kulacsra és strandékszerre, de ha van rá mód (ha-ha-ha, persze, hogy van), a fürdőmatracunk sem lóghat ki a sorból. Most épp unikornisnak vagy flamingónak kell lennie. Ezek nélkül nem lehet strandra menni, még a végén kinevetnek.
 12. A cipőnél nem a kényelem, hanem a gyönyörűség a fő szempont. Minél jobban töri, annál csábosabban kell mosolyogni!

Nem érteni, hogy ezt mindet mások hogyan nem értik.

Hasonló bejegyzések..