Éden Hotel 2 – Petra és Nonszi párbaja

Egy új játékossal bővült az Éden Hotel, mivel a két új hölgy közül csak egy juthatott tovább, de a kieső legalább nyaralt egy jót Mexikóban.

Önmagában már annak is jó aki kiesik ebből a játékból, hiszen ingyen nyaralhatott egy irigylésre méltó környezetben. Így járt az egyik lány is, akit a műsor háziasszonya mutatott be a többieknek egy másik lány társaságában. Nonszi és Petra közül előbbi esett ki és Petra jutott be, mint teljes értékű játékos.

Azonban, hogy a két lány közül csak az egyik maradjpn benn, ahhoz néhány perc alatt kellett elnyerniük a bentlakók szimpátiáját. Ugyanis a rövid bemutatkozás után a már bennlakók egy táblára írták a szimpatikusabb lány nevét, és eszerint az maradt bent, akire több voks érkezett, ez pedig Petra volt.

Tomi teljesen kivirult az új lánytól, taktikusnak, okosnak és szépnek tartja őt, talán jól is passzol Tomi egojához Petra. Ahhoz persze, hogy közelebb férkőzzön a lányhoz egy randin kellett részt vennie, ahol Omár is jelen volt, lévén még ő is szingli. Ám ezt a harcot most Tomi nyerte, így a továbbiakban Petra és Tomi egy párt alkotnak.

Éden Petra

Éden Petra: az új lány beköltözött

Voltak mások is aki kivirultak az eseménytől, Máté és Edina igencsak egymásnak estek az este folyamán, ahol a lány már kevésbé visszakozott, köszönhető ez talán annak, hogy Edina megijedhetett attól, hogy Mátét mind a két bemutatott lány szimpatikusnak találta, talán attól félt, hogy ez legyezte Máté hiúságát és elfordul tőle, ennek megakadályozására pedig bevetette női praktikáinak egyikét.

A következő adásban nagy harcok várhatók, atrocitásokkal fűszerezve, talán a pia vagy valami egészen más miatt?

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: