Szabályszegésért kizárás a Megasztárból?

Beköltözésükkel a versenyzők elfogadták a Megasztár rezidánciájának házirendjét, melynek egyik legfőbb szabálya az, hogy este 9 órára mindig érkezzenek vissza a versenyzők a házba – ezt az előírást hagyta figyelmen kívül Talán Attila és Nagy ‘Bozont’ Kristóf.

Utóbbi, a huszonnégy esztendős bulihuligán hírében álló Bozont korábban azt nyilatkozta a sajtónak, hogy voltaképpen még örül is a ház szabályainak, hiszen a kiegyensúlyozott, napi rutin jótékony hatással lehet majd teljesítményére a produkciók során.

Ennek ellenére még is ő volt az egyik versenyző, aki nem volt képes megálljt parancsolni a gőz kieresztésének mértékében, és kint felejtette magát takarodó után a városban. S bár “csak” három órával hosszabbították meg a szombati pihenőjüket, a heti felkészítő felelős, Bereczki Zoltán szerint sokkal több időbe telik majd a srácoknak pótolni a kiesett időt.

Sőt, ha az ítészen múlna, Attila és Bozont kizárással lakolna a házirend megszegéséért.

Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila

Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila: megszegték a Megaház szabályait

“Egy profi sosem tenne ilyet! Első mérgemben azt gondoltam, megérdemelték volna, ha kizárják őket. Azóta beszéltem a srácokkal, akik megígérték, hogy ezerrel rákapcsolnak, és a maximumot hozzák ki magukból. Én mellettük leszek és mindenben segítem őket, de tudniuk kell, hogy nálam nincs több dobásuk. Végül azért nem toltam le őket keményebben, mert nem akarom, hogy rossz hangulatban induljon a közös hetünk. Azt hittem, ezek a srácok már többet tudnak erről a szakmáról, de úgy látszik, tényleg nem voltak tudatában a tettük súlyával.” – Mondta el Bereczki a Blikk napilapnak.

Végül a Megabírák úgy határoztak, hogy a szabályszegők napi plusz harminc percet kötelesek ráhúzni felkészülési idejükre, és rejtett tartalékaikat is beleadják az elkövetkezendő időkben a színpadon.

Hasonló bejegyzések..