Éden Hotel 2 – Niki kiesett

Az eheti új lány kitúrta a hotelben már régóta bent fészkelő vállalkozó hölgyet, a fiúk egyik favoritját, Nikit.

Persze történt más is, bár olyan sok és olyan érdekes dolgok nem, hogy azokkal hosszú sorokat töltsünk meg, és ezzel raboljuk a drága olvasó idejét.

Érdemes azonban mgjegyezni, hogy a sokak kedvence Máté igazából eléggé felszínes, sekélyes, és nem túl egyenes srác. Jól látszik ez a játékán is, Edina csak azért kell neki, hogy minél tovább jusson, ehhez pedig elhiteti a szerencsétlen lánnyal, hogy csak ő létezik számára. Erre rácáfol azon tény is, hogy Máténak a való életben barátnője van, kérdéses így hát, hogy milyen komolyak a fiú szándékai Edinával szemben, de sejthető, hogy a lány csak egy eszköz a fiúnak, akivel néha tud beszélgetni, és egyéb dolgokat művelni.

Éden Máté

Éden Máté: sokat taktikázik, kihasználja a lányokat

Nos, a biológiai folyamatait senki sem tudja megállítani és vélhetőleg ez nem is lenne túl szerencsés, de, hogy valaki a szellentésével hívja fel magára a figyelmet, az bizony nem túl szerencsés egy efféle valóságshow-ban, mert csak rombolja az amúgy sem túl jó renoméjú imidzset, Máté ezt azért igencsak tudhatná.

Niki távozott a játékból

Éden Niki

Éden Niki: kiesett az új lány, Nikolett miatt

Nikolett beköltözése némileg felforgatta a játékot,  ugyanis két játékostársával Noémivel és Nikivel csajos kirándulást tehettek egy mexikói nevezetességnél. Horváth Évi megjelenése okozott némi fennforgást, aki közölte, hogy Nikolettnek választania kell, hogy Noémi vagy Niki pasiját csaklizza e el, ezzel pedig kiejti a két lány valamelyikét.

Nikolett, a kissé affektáló lány nem habozott sokáig, és kijelentette, hogy neki Máté a megfelelő férfiú a játék folytatására, ezzel pedig kiejtette Nikit, akinek azonnal távoznia kellett.

Niki a fiúk nagy kedvence volt bent, aki igazi karakter volt, így lehet, hogy jól járt mindenki a kiesésével.

Éden Nikolett

Éden Nikolett: az új lány kitúrta a helyéről a közkedvelt Nikit

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: