Kocsis Tibor modellt farag húgából

Kocsis Tibor húga igazán szemrevaló teremtés, és ezzel ő maga is tisztában van, hiszen nagy álma, hogy modell legyen.

Az X-Faktor győztese egy különleges szülinapi ajándékkal szeretné segíteni, hogy Liza minél előbb kipróbálhassa magát a modellszakmában.

Kocsis Tibor számára nagyon fontos a családja. Édesanyját korán elvesztette, így édesapja és két húga a mindene. Egyik testvére, Liza nagy álma hogy modell legyen. Az X-Faktor győztese ismertsége révén talán beindíthatja szépséges húga modellkarrierjét. Tibor különleges szülinapi ajándékot eszelt ki Liza számára. Másik testvérével szövetkezve megszervezett egy fotózást, még pedig Nánási Pál sztárfotóssal. Tibó úgy gondolja, hogy ha profi készíti el testvére első modellportfólióját, akkor talán előbb felfigyelnek rá a modellügynökségek és előbb kap munkát. Persze a gondoskodó bátyó nem feltétlenül szeretné, hogy 19 éves húga életcélja a modellkedés legyen, ám mindenképpen támogatja terveit, próbálja ki milyen a modellkedés és a tapasztalatai révén döntse el, hogy tényleg ezt szeretné-e csinálni.

Kocsis TIbor és Húga: Liza

Kocsis TIbor és Húga: Liza

Liza nagyon örült születésnapi meglepetésének, és már alig várja, hogy Nánási Pállal és Holdampf Lindával, az X-Faktor egyik stylistjával dolgozhasson. Az ünnepelt elárulta, hogy jelenleg főiskolára jár, és a modellkedés a hobbija. Egy fotósnak tanuló barátnőjével sokat szoktak gyakorolni, illetve elindult egy amatőr modellversenyen is. Ki tudja mit hoz a jövő, lehet, hogy Liza hamarosan egy újság címlapjáról mosolyog ránk.

Hasonló bejegyzések..