Csobot Adél összeomlott: “Én nem ezt akartam”

Csobot Adél a válogatásokon remekül teljesített, egyedi és hihetetlen stílusával és személyiségével maradandóan kellemes emléket hagyott a mentorokban.

Aztán jött a tábor, ahol már Malek Miklós megmondta, hogy többet vártak tőle. Ez volt az első adás, végül tovább jutott a tábor 2. részébe.

Ott viszont újra rontott. Kiesett a tempóból, másik hangnemben énekelt, a mentoroknak kellett segíteni megtalálni a zenei utat. Végül belekapcsolódott, és mintha mi sem történt volna, folytatta az éneklést.

Nézd vissza, hogyan rontotta el a produkciót Adél.

Csobot Adél az X-faktor tábor 2. adásában

Rendhagyó döntés született az ítészeknél. Nem hatan, hanem heten jutottak be a mentorok házába a Lányok csoportjában. A plusz Fő pedig Csobot Adél lett, tehát továbbjutott. Összefoglalónkat itt olvashatod.

Zámbó Krisztián szintén rontott, de ő is megmutathatja tehetségét a mentorok házában.

Hasonló bejegyzések..

24 hozzászólás

 1. kamionos67 szerint:

  Krisztián! Ha van vér a pucádban magadtól fel állsz és ki lépsz az X-ből!!! 1 nagy 0-a vagy “Tesókám”!!! Érted ugye!?

 2. kamionos67 szerint:

  A Krisztián mit keres az X-ben???!!! Jimy ha élne elsüllyedne a szégyentől hogy ilyen a családja!!!

 3. döbbenet szerint:

  A legnagyobb szégyen, hogy tehetséges emberek kerültek süllyesztőbe csak azért, hogy egy Zámbó, egy bukott színésznő stb. ott lehessen!
  Az RTl lesüllyedt ezen emberek szintjére!
  Hihetetlen ,hogy ezen a lelkisegélyszolgálat versenyen két valóban tehetséges ember ott van! Oláh Gergő, és Antal Timi!!!

  A “szakmainak” mondott zsűri szégyellheti , hogy ilyen mélyre süllyesztették a müsort! Bár ahogyan hallgatom őket, főleg Keresztest, már egy percig sem csodálkozom a versenyzőkön.

 4. Névtelen szerint:

  Minden oke a hanggal csak egy kicsit a viselkedest fekezni kellene mert azert mar 18 eves

 5. Bodza szerint:

  Szerintem azzal a dallal, amivel bejutott el is lőtt mindent, ami a tarsolyában volt. Ennek ellenére egy kis kedves dilis csajszi.

 6. reka szerint:

  Malek Miklós jól döntött hogy Adélt továbbjutatta,mivel ebben a lányban olyan plussz van,amiért valóban többen fogják nézni az X-faktort./EZ ÜZLET!!!/Utáljátok,vagy sem……!
  Megjelenésével,bohém viselkedésével sok embert levesz a lábáról,/most, ebben az esetben az énekhang másodlagos/.Az X-faktor,”mindenről” szól! Szószerint Adél nagyon jól ráérez a dolgokra,”játszik” míg a többiek “vért” izzadnak,Ő kőnnyedén eladja magát!!!Vevőre akadt,mentora ezt látta meg benne,szerencse-jó párositás,…Malek jól taktikázott!!!
  Adél, lehetőséget adott Malek Miklós,-most Rajtad múlik hogyan Élsz vele!SOK SIKERT!!!!

 7. Marosvásárhelyről. szerint:

  Adél, nincs semmi baj. Csak kitartóan tovább a célod fele, gondolom az valahol fenn van. Ne érdekeljen a sok rosszindulatú megjegzyés.Mert lehet aki ellenez , éppen nem soksat ért a zenéhez, csak éppen az a gond, hogy mashonnan erednek gyökereid. Szoritunk neked, sok sikert.

 8. EDIT szerint:

  Kedves Adél! Nincs semmi probléma,csak koncentrálj jobban arra amit kitűztél célul magadnak.A sok névtelen hozzászólás az a sikertelen emberek műfaja.Te szinpadra születtél, és ezt a negativ nézőid is látják, csak ők irigyek.SZORITOK NEKED,hiszen a mentorok is látják benned azt a lehetőséget, amit ŐKkeresnek.

 9. Névtelen szerint:

  Csinos, és jó a hangja, mégis unszimpatikus a viselkedése miatt.Nekem.

 10. puszika szerint:

  Adél jó vagy csak ne legyél hebrencs mert végzetes lehet ,mutasd meg milyen Erdélyi lány vagy csak vigyáz mert ez valóság nem állom,
  vigyáz magadra ,legyél erős

 11. Panni szerint:

  Hallottam énekelni Adélt egy lakodalomban. Csodás volt! Első adás is! Onnantól kezdve viszont egy hülye hisztis lányt látok, aki meg van tébolyulva, talán nem tesz jót a szerelem. Adél, ha olvasod, kívánom, hogy szedd össze magad, mert sokan neheztelnek rád, Magyarárszágon és és Romániában is. Változott a kép rólad és nem jó irányba neked pedig ez sok sok szavazatkiesést jelent, remélem felfogod. Ideje teljesítened, hiszen azért mentél oda! Sok sikert! Panni

 12. NANA szerint:

  Adel csak annyit akarok mondani NE foglalkozz a negativ kritikakkal,mert tevedni emberi dolog es aki megszol vagy irigy vagy nem volt meg soha ilyen helyzetbe.Ha egy hetkoznapi emberke lennel az volna a bajuk.Miert nem jelentkeztek ok az x faktorba ha annyira okosak es tokeletesek .Maskulomben mas is volt aki bakizott ugyhogy errol ennyit.Nyugottan adjal bele mindent mert te a szimpadra szulettel.Szoritunk es szeretunk.Sok sikert.

  • Böbe szerint:

   Az biztos hogy Kiály L Norbinál sokkal jobb és lám lám a nézők behozták harmadiknak ami igencsak undorító volt,hol van itt igazság? Vastag Csaba az állitólagos szép szemei miatt nyert mert a tiniknek nagyon tetszett,a lányok sokkal jobbak voltak nála hol van itt igazság sose lesz.De volt egy másik csatornán egy megasztár és egy nagyon nagy énekes született úgy hívják Radics Gigi benne a nézők első pillanatban meglátták a győztest.Milyen érdekes ez a fajta nézői döntés az X-faktorban miért nem létezik.Ebben a műsoban csak tinik szavaznak milyen érdekes,ha most igy lesz többet biztosan nem nézem.Hajrá lányok,most ketten biztosan jobbak vagytok mint a fiúk!

  • Ditta szerint:

   Elég már ebből az “IRIGY” védekezésből!!! Ki akarna hasonlítani egy ilyen ronda, öntelt idegbeteg lotyóhoz?!Mást nem tud produkálni, mint a vállát rángatja és vicsorít.Állítólag itt énekelni kell, azt pedig nem tud. Az első “produkcióját” már előadta otthon – igaz akkor abba is belebukott, a következőkbe pedig itt.Ha irigy lennék,akkor indulnék én is, de nekem van önkritikám, ellentétben vele (bár így még én is tudnék). Viszont akik indultak és sokkal jobban teljesítettek minden alkalommal, azokkal szemben igazságosnak érzed, hogy nem jutottak tovább!!? Még egy aprócska szösszenet: nem tűnik fel, hogy hányan utálják azzal a néhánnyal szemben, akik pozitívat írnak – mellesleg utóbbiak tele jellemző helyesírási hibával, lehet egy-két embertől való mind?!!!!(nem az ékezetekre gondolok)

 13. Kata szerint:

  Kislány te csak énekelj,semmivel és senkivel ne törődj! Jó vagy!!!

 14. Névtelen szerint:

  Van, akinek szimpatikus ez a lány? Engem kifejezetten irritál…Tény, hogy nincs rossz hangja, de szerintem az élő műsorhoz kevés!

 15. Névtelen szerint:

  remélem csomagolsz kislány..a haveroddal együtt…te csak amit mondtál ..mindenki rád figyeljen és ennyi.. semmi több nem vagy ..ellent mondasz saját magadnak.. nézd meg az amerikai x faktort …Simon az elsö körben el zavart volna a viselkedésedért.. te valamit összekeversz… sokkal jobbak kiestek ..nem tudom mit látnak benned de a szavazáson remélem repülsz.. a nyálas kisbarátoddal eggyütt

 16. roberto szerint:

  nem volt igazsag hogy adel bejutott voltak jobbak is gesztesinek jo volt a felsoje

 17. Névtelen szerint:

  nagyon jol énekelsz nem zavar hogy hibázol akoris jo

 18. Névtelen szerint:

  szeretlek Adél

  • Névtelen szerint:

   Szégyen,hogy a mentorok így döntöttek, Adélkánál sokkal jobb énekesek kiestek. Tudom,hogy Keresztes Ildikó befolyásolta a három férfi mentort.Keresztes Ildikónak illene tudni,hogy egy énekesnek legnagyobb hiba ha a zenekar kísérete mellett az énekes más hangnembe kezd énekelni.Nagyon rossz döntést hoztak a mentorok.
   Felháborító!!!!!!!!!!!!!!!

  • pleszerika szerint:

   haha….ez röhej..az előbb még azt javasoltad,hogy csomagoljon))