Zámbó Krisztián – 1. élő adás

Zámbó Krisztiánt mindenki apjával azonosítja, ő pedig ebből a szűkítésből szeretne kilépni az x-faktor segítségével.

Megtudtuk, hogy Krisztián 4 éve költözött vidékre, ahol már elszokott a nagy nyüzsgéstől. Kis kertjét gondozgatja, és egyelőre furcsa számára a jelenlegi felhajtás, amit az x-faktor követel meg.

Malek Miklós szerint kissé gondterheltnek érezte a produkciót, melyet az izgulással magyarázott. Miki szerint több helyen kisiklott a hangja Krisztiánnak.

Nagy Feró Ildikót hibáztatja, mert a dalválasztás nem volt jó. Geszti Péter szerint túl sokat akart Krisztián, többet akart mutatni, mint amire valójában képes, és ez eléggé hallható volt az előadásban.

Zámbó Krisztián éneklése

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. panni szerint:

  Szia Krisztián ! Gyönyörű hangod van , ne izgulj annyira , szükség van a Te művészetedre , ha végre eltudnád magad engedni , akár meg is nyerheted ! Csak Rajtad áll , tömegek állnak mögötted !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. piszuka szerint:

  neki meg kellene tanulni ahoz,hogy jo legyen…persze egy szeretheto figura es ezert nem is fog ki esni egy hamar…

 3. Angyalka szerint:

  Csak magadért énekelj, a többi nem számít!

  • no fan szerint:

   Na ja , ha tenné ezt othon a fürdőszobába akkor ezzel nem is volna semmi gond , de ez a teljesítmény nem az X-Factoba való , ha nincsenek a NAGYON elnéző mentorok már régen kiesett volna , mert énekhang az nincs , csak az apja rajongó tábora .

   • panni szerint:

    Nem kell túlzásokba esni , Krisztiánnak szép hangja van , aki mást hall , az menjen el a fülészetre ! Ja ! Ne menj , mert mire időpontot kapsz , vége lesz az X faktornak , egyszerűbb ha kikapcsolod a tv – ét !