Zámbó Krisztián: “Itt most vége” – Tábor 2.

Az x-faktor tábor sok versenyző idegzetét, türelmét, kitartását és koncentráló képességét maximálisan igénybe vette. Így történt ez Zámbó Krisztiánnal is.

Alig ment le az adásban Csobot Adél esete, amikor elrontotta a produkciót, nem sokkal utána Zámbó Krisztián is rontott.

Már a produkció előtt rettenetesen izgult, és utólag a mentorok és saját maga is megjegyezte, hogy túlságosan akarta, túlságosan akarja az x-faktort. Olyannyira, hogy ez már az előadás rovására is ment.

Zámbó Krisztián rontása az x-faktor tábor 2. adásában

Végül a döntés értelmében Krisztián bejutott a mentorok házába a 25 közé. Összefoglalónkat itt olvashatod.

Hasonló bejegyzések..

13 hozzászólás

 1. szabo bianka szerint:

  szerintem nagyon jol tud enekelni a krisztian neki mar nem kell megmutatnija h mijen hangja van o igy tokeletes hogy van lajkolom ZAMBO KRISZTIANT

  • türelmes szerint:

   Talán nem kellene Zámbónak mindig az apja szót legalább a nyilatkozataiban háromszor emlegetni.Mert tudjuk ki az apja.Idáig is énekelt valahol.Nem?A nyeremény reményében indult.Jól tette.De ahhoz méltón kellene gyakorolnia mindent megtenni.Az apukára való hivatkozáskor is inkább gyakorolni.Ezért ha hibát vét / már pedig rendesen előfordul/duplának számít.Nekem a mozgásáva sem tetszik,Olyan erőteljesen mozog mintha 5 szekrény nagyságú ember fogná vissza.Kevesebb több lenne.A lényeg van hangja .Meg apukája.Meg tábora.Szóval nem sül ki ő mit tud tisztességesen.

 2. no fan szerint:

  Akinek ez tetszik annak hatalmas gongja lehet az hallásával , ezt az emberkát nel kellet volna tovább sztárolni , ez szégyen az X faktorra is.

 3. julcsi szerint:

  Krisztián csak az édesapja miatt jutott tovább ,megérzésem szerint nem fog továbbmenni.Nem színészkedni kell,hanem megtanulni a szöveget.

  • hétköznap szerint:

   Szerinted hol nyomta az apja?Neki is csak Csepelen volt nagy hangja.Most meg még a hamiskás fiát is cipelheti a hátán.Mert apuci föntről segíti.Mi? Nagy lesz a bukta minél tovább jut.Csepelen meg így is énekelhet. Ja meg a amortizálódott JIMMY rajongók között.

 4. MACA szerint:

  tÖKÉLETESEN EGYET ÉRTEK ABBA HOGY jIMIBŐL ELÉG VOLT 1 IS nÉHA MÉG SOK IS

 5. pleszerika szerint:

  ez egy sz-a-r,erőlködsz…remélem nemsokára agyvérzést kapsz!
  a kis Onodi Janikám meg kiesett((

 6. majomka szerint:

  Nem tudom mért kell ide nem ide valló,feltűnési viszketegsége van mind az apjának ,pedig Lajcsi igazat mondott hogy viselkedni nem tudnak ,nem rá figyelünk a világ összeomlik,nem duma kell hanem ének tudás pénzel nem lehet venni:)

 7. Névtelen szerint:

  ez mi volt krisztián?? sokkal több van benned .. ne feled nagyon sokan várják a bukásod..ilyen a magyar tudod jol irigyek mutasdd már nekik van itt helyed…nyugodtan dolgozzál..figyeljél a tanáraidra.. nyugi…hatalmas teher van rajtad…de csak nyugalom.. szedd össze magad…

 8. izabell szerint:

  Ez felháborító, ilyen gyenge produkcióval továbbjutni, gondolom Maleknak köszönhető.

 9. Kata41 szerint:

  Hát én Zámbó Krisztiánt nem engedtem volna tovább, voltak nála sokkal jobbak akik kiestek.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: