Egyszerre volt három pasija Csobot Adélnak

Csobot Adélról, a 2012-es X-faktor bronzérmeséről már eddig is terjengtek olyan pletykák, hogy erdélyi barátja mellett kavart Istenes Bencével. Most az is kiderült, hogy egy harmadik fiút is szédített, a zenész Curtisst.

Erdélyben már volt egy barátja Csobot Adélnak, István, akivel hosszú ideje alkottak egy párt. A fiú a velvetnek korábban azt nyilatkozta, hogy kapcsolatukat titokban tartották, és reméli, ha vége lesz a lánynak és Bencének a kapcsolata, meg tudják beszélni a kettejük dolgát. Az X-faktor elején azonban nem még a versenytársával, Nagy Szilárddal voltak nagyon jól meg, ám ez a kapcsolat megszakadt, amikor a fiú nem jutott az élő showba. Csak ezután következett Istenes Bence, ráadásul, mint egy barátnője elárulta, volt még más is a képben.

Adél barátnője, Katalin elmondta, novemberben ismerkedett meg a lány Majka zenésztársával, Széki Attilával, azaz Curtisszel, amikor Majkáék sztárfellépők voltak a műsorban. Adél tagadta ugyan a kapcsolatot, Curtis viszont azt nyilatkozta, valóban jól indult a kapcsolatuk, ám az énekesnő sorozatosan lemondta a találkákat, ezért a viszony hamar véget ért.

Csobot Adélt a magyar Marilyn Monroe-nak hívják - az énekesnő egyszerre több férfit is szédít

Csobot Adélt a magyar Marilyn Monroe-nak hívják - az énekesnő egyszerre több férfit is szédít

Katalin elmondta, Adél folyamatosan beszámolt neki a kapcsolatukról, már alig várják, hogy egymással aludhassanak. Curtis fotókat küldözgetett neki, mert annyira bele volt bolondulva. Találkozni alig tudtak, Adél próbált, Majkáéknak pedig folyamatosan voltak fellépéseik. Aztán egy napon Curtis már nem írt többet, összejött egy másik lánnyal, Adél pedig addigra már Istenes Bencével volt együtt.

Állítólag Curtis volt az oka, hogy Adél szakított erdélyi barátjával, de akárhogy számoljuk is, rövid ideig mindenképpen több fiút szédített a fiatal énekesnő.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. Mega szerint:

  Nő részről:Ha egy nő párkapcsolat választását kritizálják(anyós,saját anyja stb),ebben az esetben a média,akkor az a nő még jobban belemerül.
  A nő imád menekülni a férfival,ha van kitől.Ha már nincs,akkor fordulnak egymás felé és ott derül ki az igazság.

  Férfi részről:Az Istenes meg múltja miatt(eddig is Rtl “játékosokkal jár) nem léphet ki gyorsan ebből a kapcsolatból,mert akkor akkor a média rajta kapja.

  Szóval bilincset tett a helyzet a két emberre,de ez a Istenes életébe ugyan az,mint volt,itt az Adél lett lehúzva egy más mezsgyére.

  Felkészítem a médiára(mondta Istenes)—morbid,de pont az Istenes miatt került a gagyi részre.
  Megmutatom a mosógépet(mondta Istenes)–ez az aztán a lényeg.

  Summa:Amit felépített az Adél kemény munkával(több show),az másodpercek alatt elpárolgott evvel a kapcsolattal.
  Kapcsolat kell,de legyen művész vagy ismeretlen és akkor jó az irány ennek a tehetségnek.

 2. Réka szerint:

  Elég szomorú,ha Adéllal kapcsolatban csak ilyen híreket kapunk. A pasikat osszák neki,és nem a színházi körökben a szerepeket ontják neki!? Hamarosan a süllyesztőben találja magát,onnan meg Istenes aligha “húzná ki”. Adél ilyen főcim alatt,csak vesztes lesz!!!Imézsét rontja,-egy színház sem lesz aki szóbaáll vele,-mert ahova Ő tart,Magyarországon már az “olyanoból”sok van. Adél,válaszd a színházat!!! Mentorodat ne hagyd cserben!!!
  Akik szeretnek,nem a “pasi gyűjteményed”-kimagyarázkodására kíváncsiak!!!!!ÉNEKELJ!!!!TANULJ!!!

 3. dani szerint:

  Így van.Az Istenes miatt van a bulvárban az Adél.
  Erre ő készíti fel az Adélt a média trükkök befogadására? Vicc.
  Az Adél művészetéről terelt el az a kapcsolat,mert az Istenes egy bulvár gömb,semmi több.
  Az Adélnak a színház térben kellene párt találnia,aki mellet a szakma kerülne a médiában terítékre és a Faktor.
  A matt helyzet meg tényleg az,hogy az Istenes meg magát védené,hogy ezt a kapcsolatot tovább vigye(mint előző rtl “játékosok”),mert ha nem,akkor szétszedi a média.

  Sajnálom Adélt ebben a hálóban,de ha kilép,csak jobb lesz.Ne mentsen másokat,ő a lényeg és a Faktor utáni szakma.

 4. say szerint:

  Jelenleg matt Adélnak ez a kapcsolat.
  Az Istenes miatt lett elterelve az egész.Az Istenes a gagyi celeb,akiről már régóta ír a média,mert ő az egyik gagyi gyufaszáluk.Mindig az Rtl-be jelentkező “játékosokkal” jár és ez jó téma volt.Ez folytatódott a bulvárban.Közben hogy a tendencia még se folytatódjon,az Istenes ezt a kapcsolatot sokáig akarja vinni,nehogy a lapok azt írják,újabb…
  Egy bulvár gagyissal jött össze az Adél.Ehelyett hogy a művészetét(Faktor 3.dik helyet) vagy is a saját berkét ünnepelnék,erre ment a dolog.
  Közben az Istenes készíti fel a bulvár médiára? Nevetséges,hisz miatta van ott.
  Neki nem itt kell lenni,hanem a Pesti Estben.
  Szóval ennek az egésznek csak Adél a bűnbakja,az Istenessel azt történik,ami addig.Itt az Adél veszt reputációt,szóval lépjen ki és a színház térben keressen párt.

 5. nóra szerint:

  szia adél szereetem néhaa a számaidat de egy kicsit nem szeretem a számaidat de hálistennek gergő nyerte meg az xfaktort.egyszere volt 3 pasid ez most igaz? inkább örülnél hogy jársz bencével én a hejedbe mindent megtennék bencéért,,,,,,,,,,,,,,,,,te meg nem szereted?azért sajnálom hogy meghalt apukád tudom mijen rossz hogy ha valakinek megghal az apukája———————————————————————————————————————————————???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? szia csak ennyit akartam és télleng szeresd bencét mert ha nem—————-sok sikert adél énis énekes akarok lenni már tudok gitározni és jó ahangom is é ojan akarok lenni mint te de nem a sztár nevedért. remélem elolvastad???????????????????? csövi——————————————————————————————————————————————de télleng bencét ne hagyd el. na jó ha nem birod akkor szakits velee.
  ennyi???és sokan azt mondják hogy te egy vidám nö vagy.meg ugy nézel ki amikior röhögsz mint egy bohóc.de ezt nem sértésként mondom.szeretlek adél barátként és aranyos is vagy.szeretnék veled egyszer találkozni.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????