Brüsszel helyett Zágrábban kötött ki az idős nő

Sabine Moreau, a 67 éves belga hölgy Brüsszelbe indult, de csak akkor tűnt fel neki, hogy valami nincs rendben, amikor már Zágrábnál járt.

Mindössze 70 kilométert kellett volna mennie autójával a  belga asszonynak, ám ő megsokszorozta ezt a távot, mivel 1450 kilométert vezetett, Brüsszel helyett Zágrábban kötött ki. Akkor jött rá, hogy valami nem stimmel, amikor elhagyta Zágrábot.

Sabine két napig vezetett, egy parkolóban aludt. Németországban még közlekedési balesetet is okozott, amiért 300 eurós bírságra büntették, de a nőnek még az sem tűnt fel, hogy német rendőrök szabták ki neki a bírságot.

Sabine Moreau bízott a GPS-ében, de Brüsszel helyett Zágrábban kötött ki

Sabine Moreau bízott a GPS-ében, de Brüsszel helyett Zágrábban kötött ki

Az asszony fia már attól tartott, hogy valami baj érte az anyját, hiszen egy óra alatt kellett volna Brüsszelbe érnie. A férfinak még az is megfordult a fejében, hogy anyja talán öngyilkos lett, mivel mobilján nem tudta elérni. Értesítette a rendőrséget anyja eltűnése miatt, akik a bankkártya-forgalma alapján bukkantak a nyomára, így derítették ki, pontosan hol, mit vásárolt Sabine.

Az asszony egyébként akkor jött rá, hogy rossz helyen jár, amikor megpillantotta a horvát táblákat, azok ugyanis egyáltalán nem hasonlítottak a brüsszeli pályaudvarra.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: