Csaknem 1 millióval tömik meg a Voice sztár fellépők zsebét

Egy tehetségkutató showműsor nem olcsó mulatság egy csatornának. A látványelemek, a háttértáncosok, a stáb, és persze a zsűri tagok gázsija sem két fillér.

Kimondatlanul is tudta az ember, hogy a sztár fellépők pár perces mutatványát sem alamizsnával honorálják. De hogy pontosan mennyi az annyi, arról csak most hullt le a lepel.

Ha a fáma nem is szólt róla, Horváth Károly – mindenki Charlieja lelebbentette a fátylat arról, hogy mennyit kapnak azok, akik elmennek fellépni a The Voice-ba. Mikor a Liszt Ferenc-díjas énekest felkeresték a műsor szerkesztői, hogy haknit ajánljanak neki az élő adásban, Charlie nem volt rest: kerek 1 millió magyar forintot kért azért, hogy néhány percen át kieressze hangját a színpadon. A csatorna büdzséje pedig minden bizonnyal kifogyhatatlan, ugyanis megadták a művészúrnak a kért illetményt. A honorárium díját minden bizonnyal az is növelte, hogy Charlie nagykoncertje előtt néhány nappal vállalta a performanszot.

Király Linda és Charlie a Voice-ban: Különös szilveszter

A múlt heti adásban nyújtott produkciójáért Falusi Mariann is majdnem akkora összeggel lett gazdagabb: nyolcszázezer forintot kapott előadásáért – míg partnere, Radics Gigi háromszázezret zsebelt be. Mindez azonban egyelőre csak úgymond folyosói pletyka.

A Bors napilap ez irányú megkeresésére ugyanis szerződésükre hivatkozva egyikük sem volt hajlandó megerősíteni, hogy valójában mennyiért dalolásztak. Ám cáfolni sem cáfolták – a hallgatás pedig legtöbbször beleegyezés.

Ami nem titok, hogy a csatorna hivatalosan nyolcszáz millió forintot szánt az új tehetségkutatóra. Hogy a show indulása előtt már le voltak-e szerződve a sztárvendégekkel, vagy a műsor közben alakult ki a lista, azt homály fedi. Ahogy valószínűleg az az információ sem fog sohasem napvilágot látni, hogy túllépte-e a produkció a költségvetést. Egy viszont biztos: hamarosan győztest avatnak – akit akár a következő The Voice haknistái között is viszont láthatunk majd.

Charlie és Király Linda a Voice adásában

Charlie és Király Linda a Voice adásában

Hasonló bejegyzések..