Börtönbe kerülhet Győzike és Bea asszony

A showmant és nejét 22,2 millió forintos adócsalással vádolják. Gáspár Győző és felesége, Gáspárné Balla Beáta akár börtönbe is kerülhet, legalábbis az ügyész ezt kérte. 

Győzike mostanában simlis pénzügyei miatt került a címlapokra. Először 10 millió forintot meghaladó adótartozás miatt, tavaly pedig 22,2 millió forintos adócsalás miatt került az újságok címoldalára.

Júniusban a NAV pénzmosás és csalás gyanújával zároltatta Győző vagyonát. Még 2011-ben elhunyt nagymamája vagyona körül voltak gyanús körülmények. A gazdag nagyi ugyanis először 196 millió forintot adott unokájának, Evelynnek és Virágnak három házat vásárolt, valamint a halála után 150 milliós vagyont örököl a showman. A bankszámla azóta zárolva van, az ügyet még vizsgálják.

Gáspár Győző és Bea: hamarosan börtönbe kerülnek?

Gáspár Győző és Bea: hamarosan börtönbe kerülnek?

Most azonban a 22,2 millió forintos adócsalás ügyében vizsgálódnak a hatóságok, nem a nagymama öröksége miatt. Az RTL Kluból kapott 81 millió forintot nem számolták el, a 22,2 millió forintnak megfelelő jövedelemadót sem fizették be.

Az október 15-ei tárgyaláson az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért a házaspárra, miután az ügy harmadrendű vádlottja vallomást tett. A kérdéses 81 millió forint sehol, Gáspárék semmilyen iratában nem szerepel. A pénz úgy tűnik, szőrén-szálán eltűnt, mert a harmadrendű vádlott irataiban sem jelenik meg. Amennyiben a bíróság bizonyítja az adócsalás vádját, a Gáspár házaspár akár 12 évre is börtönbe kerülhet.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Virág szerint:

    Hat ezek igen érdekes történetek