Baricz Gergő kiesett: 10. döntő összefoglaló

2011. december 17. Szombat, X-faktor hétvége: a 3 legjobb énekes: Baricz Gergő, Kocsis Tibor és Muri Enikő. A tavalyi versenyhez hasonlóan idén is az utolsó alkalom egy hosszú hétvége, 2 napos x-faktor adással, ez pedig az X-faktor finálé. Mindhárom énekes 3 produkcióval próbálta elnyerni a nézők szavazatait, a végső eredménybe pedig a mentorok már nem szólhattak bele.

Az énekesek a 3 dal közül kettő olyat énekeltek, melyeket már hallhattuk korábban is, vagy a válogatásokon, vagy a mentorok házában, vagy bármelyik más adásban. Mivel csak 1 hét állt rendelkezésre a 2 napra való felkészüléshez, így szombatra csak 1 dalt kellett kigyakorolniuk, nyilván vasárnapra tartogatták a további energiájukat.

Az összes x-faktor videót itt nézheted vissza »

Az x-faktor hétvégén, így tehát szombaton se volt már x-faktor párbaj, a mentorok csak értékelhettek, de nem dönthettek. Minden tét a nézők szavazatain múllott, tehát a szavazatok alapján derült ki, mely az a kettő énekes, aki továbbjuthatott a vasárnapi, végső fináléba. A versenyzők első dala egy korábbi produkció “ismétlése” volt, a 2. körben duót énekelhettek egy meglepetés sztárral (KFT, Dolhai Attila, Zséda), a 3. produkcióban pedig azt adták elő, mellyel bejutottak a válogatásokból.

A produkciókat itt nézheted vissza »

Sokáig nem húzták a versenyzők és a nézők idegeit, hamar lezárták a szavazást, a nézők szavazatai alapján pedig a következő eredmény született:

Kiesett Baricz Gergő

A vasárnapi fináléban tehát Muri Enikő és Kocsis Tibor “mérkőzik meg” egymással.

Hasonló bejegyzések..