X-faktor 2013 5. élő adás – Kiesett Batánovics Lili

Elég izgalmas héten vannak túl az X-faktor versenyzői és a nézők is. Bozsek Márk pénteken bejelentette, hogy nem folytatja tovább a versenyt, így a múlt héten búcsúzó ByTheWay kapott egy újabb lehetőséget. Minden mentor két-két versenyzővel kezdte az ötödik show hétvégéjét, a dívák és szívtiprók dalainak versenyét.

A műsor elején sem Lilu, sem Istenes Bence nem hagyhatták szó nélkül ami előző nap történt, a mentorokat pedig Bozsek Márkról faggatták. Gesztinek fájt versenyzője elvesztése, de ugyanakkor elegáns döntésnek tartotta  a fiú visszalépését. Szikora sok sikert kívánt Márknak az életben, Gabi sem kívánt rosszat mondani a fiúról. Alföldi az emberi nagyságot emlegette, hogy gyakran igent könnyebb mondani, mint nemet.

A versenyzők sorát Péterffy Lili nyitotta, óriási dicséreteket bezsebelve a mentoroktól, igazán dívásan jelent meg a színpadon. A mentortársak még Alföldit is megdicsérték. Őt Szabó Ádám követte, vele már nem voltak elnézőek az ítészek. A Bereczki Zoltán dalát előadó harmonikás-énekes fiút rengeteg kritika éri előadásaival kapcsolatban, most is leszúrták, hogy nem adja ki az érzéseit. Egyedül Gabi állt ki énekesével szemben, bár ő is elismerte, a próbákon jobban ment az előadás.

Csordás Ákos egy Kispál dalt hozott, a dal elég alternatív feldolgozása tetszett az ítészcsapatnak, Gabi egyenese azt állította, ez a produkciója volt a legjobb. Batánovics Lili Anastacia dalt dolgozott fel, teljesen jól előadta mindennemű kíséret nélkül, egyedül az utolsó, “elszállt” hangjára tettek megjegyzés.

Batánovics Lili és Szabó Ádám párbajozott, a lány esett ki

Batánovics Lili és Szabó Ádám párbajozott, a lány esett ki

A Fat Phoenix is rengeteg kritikát kapott az élő műsorok alatt, de most minden mentornak tetszett a két fiú előadása. Danics Dóra agyarul énekelt, Gabi a lány lelkét hiányolta a produkcióból, de minden mentor elismerte, hogy a lánynak nagyon nagy hangja van.

Krasznai Tünde egy világslágerrel énekelt, a lány pedig rendkívül jól vette az akadályt. A négy mentor is csak pozitívumokat hozott fel az értékeléskor. Az egyéni produkcióknál utolsóként a visszatért ByTheWay lépett fel egy Bruno Mars nótával. A fiúknak egy este alatt kellett ezt a duettet összehozni, de az előadás nagyon jól sikerült.

Ezután a duettek következtek, Batánovics Lili Szabó Ádámmal nyitotta a páros énekléseket. Az elején kicsit bizonytalan volt a páros, de végül jól összehozták a szerelmes dalt. Tony Benett és Lady GaGa duettjével Danics Dóra és Csordás Ákos lépett színpadra, a zsűri szuperlatívuszokban beszélt a két énekesről.

A Fax Phoenix Krasznai Tündével lépett fel, a hihetetlen és mókás fellépés után Tóth Gabi szinte percekig csak nevetni tudott, de a zsűrigárda minden tagja alig tudott megszólalni. Péterffy Lili a ByTheWayjel lépett fel, új dalt választottak, nem azt, amit Márkkal kellett volna előadnia. A zsűri elégedett volt a bizonytalanságok ellenére is. Az est fellépője a Sugarloaf volt.

Vasárnap fény derült a két párbajozó kilétére, Batánovics Lili és Szabó Ádám kapták a legkevesebb voksokat. Lili egy Whitney Houston dallal állt színpadra, Ádám pedig egy Take That nótát hozott. A zsűri három-egy arányban Ádámra voksolt, Batánovics Lili búcsúzott.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. hel szerint:

  Az Istenes is bőven lehúzza a Faktort.pl most meztelenül akar befutni,mint az Robert Opal az Oscar-on.
  Csobot és Istenes meg nem x-et mutatott egymásnak,hanem középső újat.
  Persze a pénz imádata(Rtl kassza) továbbra is visszafogja őket az egymás beolvasásától.

  Egyes közszereplők utálják egymást,de a gyereküknek még ebből az utálatból is vásárolnának.Ezért szoktak egymással vacsorázni(show),zsűrizni össze-vissza.
  Árnyék világ,csak a nézők elrabolt pénze bírja őket a beszélésre.

  Mint a Faktor,mint a Vündersön,kritikán aluli.
  Az Éjjel-Nappalban behozták azt a gyönyörű ázsiai keveréket,aki jelenlétben mindenkit le is mos a vászonról.De a forgatókönyv az eleje óta nagyon gyenge.Vannak az elmebetegek,meg van Anikó.
  A VVAnikó lefeküdt a rendezővel,ezért ő az aki a saját hamis reputációját nyomja Anikó névvel a sorozatban.”Feljövök Pestre és kaszálók.Másokat problémáit oldom,vállalkozó nő vagyok,jó szituált pasit fogok”
  Közben Anikó annyit tett a való életben,hogy a férfiak hátán a szőrt borotválja,mint a vv-ben,mint utána a celebeknél.

 2. d szerint:

  Szóval ha nézett is lesz,ez a toldozott-foltozott évad eddig a leggyengébb.Sok helyen megnéztem és a többség nem elégedett.
  De akkor miért nézi? Mert ez egy verseny és egy versenyt végig néz az ember,akár félálomban van,akár eksztázisban és az év műsorát látva.
  Meg kell nézni valamit és utána értékelni.Jól él ebből a mozi is,a termés 75%-a darab sz–,de előbb be kell fizetni a bevételt és utána véleményt mondani.
  Milyen lenne az,ha a megnézés után,az ember dönthetne,mennyit fizet érte?
  Az Rtl-t a kritika nem érdekli? Lehet azért mert megszokta,hogy 10 éve nem képes semmivel egyöntetű közönségsikert aratnia.
  Ez a bármi megtörténhet évad?
  Pont evvel derül ki,itt a pénz a lényeg,a többi szöveg.
  Jön a következő Faktor,jön a Csillag…
  MO-nak,Pestnek,300 énekesre van szüksége? Minden sarkon énekes lesz,mert az Rtl-nek kell az évi villanyszámla sms?
  Ez az újkor.A közszereplők ott vannak a hátad mögött és kéregetnek az átlagemberek amúgy is az európai viszonyokhoz képest gyenge jövedelméből.
  Jön a VV.Ott legalább van verbális bunyó:))Ha jól választanak.Legyen skizó,idegbeteg,léha stb,és mi röhögünk.ja,de ne legyen sok vas rajtuk bőrbe szúrva és tetkó:)

 3. d szerint:

  Botrányok tönkelege.Miért lehetett?
  Ezt próbálom összeszedni.

  Versenyzők.
  -Krasznai csak egy síkban jó(rekedt hangja).Ez azért idővel lejött.
  -A Danics nagyon jó képzett énekes,de nem egy sztár,van benne egy múltbeli sértés,gyűlölködés az emberek felé.
  -PLili a legjobb közszereplő,színpadi ember,de még fiatal a nyerésre.
  Szóval hiába csipi a szemét az Rtl-nek az hogy a Tv2 már több női győztes avatott,lehet idén sem nyer egyértelműen,tuti tippre nő.
  Mivel a fiúk is egyre jobbak.(Szabó,Csordás).Szabó jobb mint a Vastag.
  A Byetheway meg visszatért,ez még jobban megdobja a szavazóit.

  Mentorok/műsorvezetők
  Alföldi kapott hideget meleget a Faktor indulása előtt a színházi munka erkölcsi támadásaiért,tönkretételéért.Kiközösítette MO.A show-ban ez a peace-love-harmony tőle tűpontosan unalmas.Tóth Gabin annyi a bőr és hajfesték lesz az évad alatt,ami a Fehér Házra elég.Más nem jut róla eszünkbe.A két Wayne világa meg ittasan elvan.Szikora imádja a rivaldát.
  Nincs valós feszültség,küzdelem.
  Amit tetőz az Istenes infantilizmusa,gelje is (pl meztelenül akar befutni)
  Azért milliók előtt egy családanyát(Lilu)ilyen ízetlenül nem lehet cinkelni.-Mitől van ilyen kedved?-Attól amit a szünetbe tettél velem.
  Ezért nincsenek már gentleman-ek,mert ma már a nők vihognak a erotikus sértésen és nem pofoznak.