Inkognitóban próbálkozott a korábbi megasztár

Nem mindennapi „sztárvendég” került a többszáz jelenkező közé a Megasztár 5 válogatásán. Egy szőke parókás, hatalmas napszemüveget viselő lány állt az alkalmi színpadra. Amint megszólalt, máris sokan elmosolyodhattak, Friderikusz Sándor és Mester Tamás viszont az elején még nem sejtette, hogy turpisság folyik. De nem ő volt az egyetlen tehetség a színpadon.

Végre a televízió közönsége is láthatta a Megasztár válogatóját. A május elsejei műsorba bekerült egy ismeretlen ismerős is. Már a folyosón is feltűnő jelenség volt a kamerákkal körülvett szőke, napszemüveges cicanadrágos fiatal lány. Akkor bukott le végképp, amikor megszólalt, mással szinte össze sem téveszthető hangján. A tréfamester nem más volt, mint 2006 hangja, a vajdasági származású Rúzsa Magdolna.

A zsűriből talán Presser Gábor ismerte fel először a külsejét a vicc kedvéért megváltoztató egykori Megasztár-győztes. Magdi igyekezett minél kevesebbet beszélni, hogy a lehető legtöbbet kihozza a kis tréfából. Azonban amint énekelni kezdett, nem lehetett több kérdés. Eszenyiék annak rendje és módja szerint meghallgatták a lányt, majd jót mosolyogtak az énekesnő meglepetésén, és a végén természetesen elmondták, ezen a versenyen is egyértelmű továbbjutó lett volna.

Rúzsa Magdi a rend kedvéért énekelt is, így nem pusztán a neve miatt került volna a következő körbe. Természetesen a szerbiai Verbász városában született lány nem vesz részt a Megasztár következő fordulóiban, de talán ismét talál a zsűri egy hozzá hasonló tehetséget a tehetségkutató legújabb szériájában.

Az esélyesek közé tartozik a New Yorkból három hónapja ideköltözött amerikai-magyar Kállay-Saunders András, illetve a Soho Music Band nevű formáció. A zsűrinek persze sok furcsa figurával is volt dolga. Akadt egy fiatalember, aki átkot szórt rájuk, és érkezett egy enyhén becsípett, rocker-boszorkány anyuka is. Néhányan picit többet hittek magukról, mint amit tudnak, és volt akinek a megilletődöttség ellenére is bizalmat szavaztak a Megazsűri tagjai. Folytatás egy hét múlva szombaton.

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. Zsani szerint:

  szijjasztok!!!!!
  Üssétek be h tv2.hu
  utána felülre beirjátok h Rúzsa Magdi és kifog adni egy csomó videót és azok közt lesz az a videó is amin Magdi “átváltoztatja magát” Amm nagyon jó videó nekem nagyon tetszik megnéztem már vagy 100* ha nem 200*
  Na syasztok

 2. Iza.bella szerint:

  erre már én is nagyon kivávncsi lennék, kedves szerkeztők, május óta kérjük…

 3. Ki? szerint:

  Erre már én is kíváncsi lennék!

 4. Athos szerint:

  Valaki küldjön linket h megnézhessük!Kíváncsi vagyok

 5. Kriszti szerint:

  Sziasztok! tud valaki adni egy linket, ahol meg lehet nézni videóban ezt a Rúzsa Magdi-s videót, amikor elváltoztatott külsővel próbálkozott?

 6. töth renáta szerint:

  ez vicces ha nincs hangod akkor minek mész a megasztárba nem mert uyse fognak beválasztani

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: