Csillaghullás után, lépj az X-re

Simon Cowell megalkotta minden idők leglátványosabb tehetségkutató műsorát, melynek licenszét Világszerte megvásárolták a nagyobb tévécsatornák. Az X-factor néven futó produkció szülőföldjén már az ötödik szériáját futja, mely több millió embert vonz a képernyők elé, adásról adásra. Az X-factor az a plusz jellemvonás, ami kevesekben van meg, ami kiemeli az egyént a tömegből.

 Akikben a kategorizált válogatások során meglátja ezt a zsűri, az részt vesz egy felkészítő táborban, ahol a csoportok élére kijelölnek egy-egy mentort a zsűri tagok közül.

Jelenleg 16 országban keresik azt a talentumot, aki ékes énekhangjával, színpadi megjelenésével és tánctudásával lehengerli a közönséget, és persze a zsűrit. Hazánkban ősszel indul a show, amire már javában folyik a jelentkezés. Érzel magadban elég tehetséget és ambíciót? Ha elmúltál már 16, ne habozz, ragadd meg az alkalmat! Nevezhetsz egyedül (16-24 évesek, illetve 24 év felettiek kategóriájában), vagy csapatban (duóban). A hazai babérokon felül, akár országos hírnévre is szert tehetsz, hiszen a show műsor atyja azon munkálkodik, hogy a különböző országok nyertesei egymással is felvehessék a versenyt, a Világ legjobb előadója/csapata díjért, Los Angeles-ben.

Az RTL klub korábban futó Csillag születik nevet viselő sztárcsináló műsora is szép számú nézettséget produkált, de az X-factortól többet vár Schiwert-Takács László, az itthoni műsor kreatív szerkesztője, aki többek között a Csillag születik, a Szombat esti láz, valamint a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkcióék felelőse is volt. A biztos siker érdekében azonban részt vett egy nemzetközi konferencián, ahol az eredeti X-factorért felelős csapattól merített ötleteket, és egyéb furfangokat, hogy még látványosabbá és érdekesebbé tehesse a műsort számunkra. Egy biztos, ehhez hasonlót még nem látott a magyar közönség.

Hasonló bejegyzések..