Anettkát öröksége miatt perli mostohalánya

Az örökség mintegy 19 millió forintra rúg, ezt próbálja megszerezni magának a 20 esztendős Forgács Eperke, Anettka mostohalánya.

Eperke úgy döntött, megszerzi magának az örökségét, és megtámadta apja végrendeletét, feljelentést tett okirat-hamisítás és csalás miatt. Anettka örökölte Forgács Rezső minden vagyonát és ingóságát, a lány pedig nem törődik abba bele, hogy elessen az örökségtől.

Eperke orvosi szakértői jelentéssel ment a VIII. kerületi rendőrkapitányságra, amely állítólag bizonyítja, hogy Forgács Rezső nem volt képes aláírni a végrendeletet még 2008-ban.

Eperke ügyvédje, dr. Rádi Péter úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy írásszakértők fogják összevetni a végrendelet aláírását más írásmintákkal. Kérvényezték azt is, hogy vizsgálják meg a végrendeleten található ujjlenyomatokat is.

Anettka

Anettkát a saját lánya perli

A végrendelet tanúja Terry Black volt, az ügyvéd kérte azt is, hogy vizsgálják meg az ő híváslistáját, és végezzenek el egy hazugságvizsgálatot is. Az orvos szakvélemény szerint Forgács akkor már sem a kezét, sem a lábát nem tudta mozgatni, amikor állítólag aláírta a végrendeletet. Terry Black viszont úgy nyilatkozott az ügyben, hogy Forgács Rezső kiváló szellemi és fizikai állapotban volt, amikor aláírta a végrendeletet.

A fiatal lány úgy nyilatkozott, hogy nem igaz, ami a végrendeletben áll, ráadásul meggyőződése, hogy az egész hamisítvány. Nem kapott sem lakást, sem 300 ezer forintos havi ellátást, és édesanyja sem vett át 10 millió forintot, holott ez áll a végrendeletben. Anettkát még nem értesítették a hazugságvizsgálatról és az eljárásról.

Hasonló bejegyzések..