Demcsák Zsuzsa teljesen eladósodott

Demcsák Zsuzsa elválik férjétől, ez a szétválás azonban nagyon megterhelő a szépséges műsorvezető számára. Több tízmilliós hiteltartozásuk van férjével együtt, és ezen próbálnak osztozkodni Józseffel.

Néhány hónappal ezelőtt ment tönkre Demcsák Zsuzsa házassága. A viták veszekedésekké fajultak, majd tettlegesség is történt. Zsuzsának és férjének a kapcsolata olyannyira megromlott, hogy a műsorvezetőnő gyermekeivel együtt elhagyta Józsefet, és a szüleinél keresett menedéket.

A válóper költségei igen magasak, emellett a hiteltartozások java része Zsuzsa nevén van, így igen szorult helyzetbe került a műsorvezető. Van egy óbudai ingatlanjuk, amely 55 millió forintot ér, és 40 milliós hitel van rajta – írja a Blikk. A pár két luxusautót, egy Audi Q7-et és AMG Mercedes terepjárót szintén hitelre vásárolt. A lap úgy tudja, Demcsák férje, K. József még Zsuzsa családjától is kért 15 millió forintot, amivel azóta is tartozik.

Demcsák Zsuzsa külsején azonban nem látszik, hogy milyen hatalmas adósságok nyomják a vállát. Mindig csinosan, szép ruhákban jelenik meg, de a látszat csal: holmija java részét reklámcélokra kapja, ahogy a Fiat típusú gépjárművét is. Zsuzsa egyébként nem foglalkozik az adóssággal, állítják az ismerősei, örül, hogy végre ki tudott keveredni a házasságból, még ha ez számára az anyagi csődöt is jelenti.

Demcsák Zsuzsa eladósodott, milliós hiteltartozásai vannak

Demcsák Zsuzsa eladósodott, milliós hiteltartozásai vannak

Zsuzsa férje ellen büntetőeljárás indult, mivel K. József bántalmazta feleségét, tönkretette a holmijait és elüldözte őt az otthonukból. Zsuzsa visszaköltözött a III. kerületi házába, mivel nagyon elmérgesedett a viszony József és közte. Nem valószínű, hogy József át fogja vállalni a felesége nevén lévő hiteltartozásokat is, így nem tudni, mi lesz a Mokka műsorvezetőjének a jövője.

Hasonló bejegyzések..