A Való Világ 6 győztese: Aurelio

Az RTL Klub valóságshowjának hatodik szériája véget ért. Végül két nő és egy férfi jutott a döntőbe, Viki búcsúzott először, végül Aurelio és Zsófi párharcában a fiú diadalmaskodott.

Soha nem nyert még nő a Való Világ széria során, sokan úgy vélték, idén ez másképp lesz, de most sem jött össze a női győzelem.

Eddig minden Való Világot férfi nyert, eddig azonban nem volt még arra példa, hogy a lányok lettek volna többségben a top 3-ban. Ezúttal azonban így volt, Zsófi mellett Viki jutott a fináléba. Viki végül harmadikként zárt, Zsófi pedig egy hajszállal maradt el a győzelemtől, ugyanis 49,75%-ot kapott csak, míg Aurelio 50,25%-ot. Viki pottyant ki először a VV fináléban, ő a szavazatok csupán alig több, mint 27 %-át tudhatta magáénak.

Ezután a szavazás újra elindult, a két versenyben maradt játékos pedig a stúdió felé vette az irányt. A finalistákat Bence és Lilu, valamint a korábbi villalakók üdvözölték. Ekkor bemutatták a két versenyző jó néhány pillanatát, majd visszatértek a villába.

VV Aurelio nem tudta visszafogni magát, amikor kiderült, ő az új VV győztes

VV Aurelio nem tudta visszafogni magát, amikor kiderült, ő az új VV győztes

A 23 éves Aurelio igencsak jól járt a győzelemmel, a csatornától egy évig havi egymillió forint lesz a jussa, továbbá lakást és kocsit is biztosítanak neki. A fiú kiabált, csapkodott és ugrált, szinte extázisban volt, amikor megtudta, hogy ő a VV6 győztese. Még csak tegnap ért véget a show, de már arról beszélnek, hogy jön a Való Világ 7. része, és hamarosan már lehet is jelentkezni rá. Kérdéses, hogy milyen népszerűsége lesz az új VV-nek, hiszen “minden csoda három napig tart”, a hatos szériát is már csak az RTL2-n vetítették.

Hasonló bejegyzések..